Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stejná otázka jako včera a tady to nejspíš vyhraje guilty pleasure nad skutečnou kvalitou :) Ale já jdu do kolen už od začátku, kdy začne hrát In This Country od Zandera https://www.youtube.com/watch?v=UM5c3QvdsHw a objeví se jméno Globus a Golan.  Ke konci pak exceluje Winner Takes it All od Sammyho Hagara https://www.youtube.com/watch?v=iCZbqvE8eu8 Obě tyto pecky jsou srovnatelné s tím nejlepším z Rockyho.  Ještě je tam skvělý Meet Me Halfway od Kennyho Logginse, který se vyznamenal i na Top Gunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGQK4jPRdn4 Bohužel halfway je trochu problém filmu a tak 35 minut se tam děje kulový. Ale ten konec! To je nejlepší osmdesátkový TESTOSTERON! ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

film nabusenej soundtrackem jako prase! jinak je to jak rika vetsina..chudak co ma sen a silu jako kreten se rozhodne si vypacit miliony a koupit si vysnenej nakladak...prolina se to, kdy hlida kluka a jak mel spatny dectvi a jeho otec je naprosty kokot..takova klasika v cechach.. :D z respektu k panovi co tam hraje je to klasika, ale jako film je to spatny. videt to dneska poprvi v zivote tak chci vratit tech 93minut zivota.. ()

Reklama

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Stallone je tirák a pákař, jede vyzvednout do vojenské školy svého synka přes odpor jeho dědečka. Syn ho nejdřív nenávidí, protože od nich před deseti lety utekl, ale postupně ho začne mít rád. Matka, která je chtěla dát dohromady zemře při operaci srdce. Syn zůstane u dědečka, ale najde tam tátovy dopisy, které před ním byly schovány. Rozhodne se být u táty a ten na to získá i peníze výhrou na mistrovství světa v páce. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase zavzpomínala na zlaté časy 80.tek chjooó. Ale že (vám)všem to Sly (budiž)kničemu zase nandal co? Dle pozitivních komentářů, které řeší postavení filmu na páce a herectví Slye, je to přesně tak. Zase další důvod odhalit identitu zdejších (ne)kritiků a postavit se tváří tvář svému kostitřasovi. (stačí zrcadlo) Co všecko sklapne kromě čelisti? Srágora ani moc "hrát" nemusí, když nádherně hrají jeho vypracované svaly a mimikou taky dvakrát nešetří. (pro ty, co znají jediný vyjadřovací a sdělovací prostředek - slova) Líbila se mi stylová dobová hudba a i příběh měl co říct. (pro tupé doporučuji podumat, ne jen tupě nasávat a pak stínat hlavy) ;-) ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Perfektní film, kde takřka negramotný otec v podobě Sylvestra Stallona bojuje o svého syna. Jeho syn je bohužel naprosto špatně vychovaný snob, bez pořádného uspořádaného sloupce priorit. Během filmu však poznává u svého otce, že jsou důležitější věci než nažehlené oblečení a deset sluhů za zadkem. Na konec výhra Stallona v soutěži v páce umožní být otci a synovi zase znovu spolu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se během skutečného šampionátu zápasu v páce v Las Vegas, některá reálná utkání byla použita přímo ve filmu. (Foxhound#1)
  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)
  • Sylvester Stallone ve filmu porazí skutečného pětinásobného světového šampiona v armwrestlingu Ricka Zumwalta (zemřel v roce 2003), který vážil okolo 140 kg. (Eldrick)

Reklama

Reklama