Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Východoněmecký reprezentant v pětiboji emigruje po vítězství na olympiádě v Soulu do USA. Jeho někdejší trenér a agent však ani po skončení studené války nepřestává prahnout po pomstě. (cheyene)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5.5/10] Dalo sa to pozrieť, nieje to žiadna sláva, ale nenudilo ma to a občas to má aj dobrú atmosféru. Lundgren nesklamal, aj ked´ sa nemá v čom predviesť, zvyšok hercov oničom. Akcia takmer žiadna, ale očas bitka alebo súboj na meče poteší.Tento film by potreboval veľa vecí vylepšiť(hlavne príbeh) aby som mohol dať vyššie hodnotenie, ale na jedno pozretie je to ideálny film a je to príjemná zmena vidieť Dolpha v neakčnom filme. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval kvůli tématu moderního pětiboje i příběhu podle skutečnosti i když Dolpha Lundgrena zrovna nemusím. Překvapuje mne až tak nízké celkové hodnocení filmu, zas takový propadák to není, i když z uvedeného tématu se dalo vytěžit ještě více. Bohužel ta "těžba" skončila někde na polovině cesty. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Hrej na vítězství, nebo zemřeš... Po zisku olympijského zlata v pětiboji v Soulu emigroval mladý východoněmecký sportovec Eric Brogar do USA. Po letech jeho extrenér chystá pomstu. Tentokrát bojuje Eric ve smrtelné hře o svůj život. Scénář : Gary DeVore, Bruce Malmuth, William Stadiem a Gary T. McDonald Kamera : Misha Suslov Hudba : David Spear ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších Lundgrenových filmů. Ani ne tak kvalitou, ale spíš příběhem. Dolph tentokrát nezachraňuje svět nebo ženy v nesnázích, ale pouze jen sebe a svou vidinu pro lepší život. za berlínskou zdí je život o ničem. Je to stále strašně špatný film, plný neuvěřitelných klišé a hloupých záporáků, ale tentokrát to nevadí jako jindy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bolo? Nejaky mix sportoveho filmu, dramy, thrilleru so stipkou akcie. Vsetko dokopy a nic poriadne. Vysledok je nefunkcny chaos s naivnym Lundgrenom. Hm. Tu jednu hviezdicku davam za technicku stranku, ktora bola v tej dobe oproti dnesnym podfinancovanym Lundgrenovkam na urovni. Plus sem tam nejaka ta kratucka bitka je ok, ale inak je to prazdny film a uplna strata casu. 3/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Plavecké preteky sa natáčali na plavárni Pepperdine v Malibu. (m.a.t.o.)
  • Kinopremiéru mal film iba v Južnej Kórei, Japonsku, Taliansku a Španielsku. V ostatných krajinách vyšiel rovno na videu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama