Reklama

Reklama

UFC 296: Edwards vs. Covington

(pořad)
  • USA UFC 296
Sportovní
USA, 2023

Show se uskutečnila 16. prosince 2023 v T-Mobile Arena (Las Vegas, Paradise). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Bryce Mitchell vs. Josh Emmett
2) Paddy Pimblett vs. Tony Ferguson
3) Shavkat Rakhmonov vs. Stephen Thompson
4) Alexandre Pantoja (c) vs. Brandon Royval (UFC Flyweight Championship)
5) Leon Edwards (c) vs. Colby Covington (UFC Welterweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Krom nevydařeného zápasu pana ´´Ameriky´´ Covingtona, který toho bohužel nakecal víc před zápasem a mdlého Budaye, který se snad zapřísáhl, že Gazievovi nedá ani pohlavek, se podařilo úplně vše. Nařachaná karta s mnoha krásnými ukončeními. Vyzdvihnu Codyho ulehčený návrat, legendární štípaná Aldana - Rosa, Emmetův brutální hák z pravé, kdy jsem měl skutečně strach o Mitchella jestli bude ještě chodit (no takový strach jsem zas neměl, vzhledem k tomu, že je to propagátor placatozemců, tak se mu už vlastně nic horšího nemůže stát) a trpělivé doručení škrcení dosud neporaženého Shavkata Rakhmonova (18-0). ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Zase isli poniektori bomby. Najma ti, od ktorych som to vobec necakal. Baddy ukazal asi najhorsi vykon v kariere aka jedno velke nic s 7 signifikantnymi udermi. Ariane ma prekvapila tym aka bola ostra jak britva miestami a porazila moju favoritku Casey. Josh Emmet to ani nekomentujem take KO ze Brycea totalne rozklepalo. Dnes som uhadol iba 6 z 12 zapasov. Prave ale z hlavnej karty 4 z 5... Shavkat stale neporazeny a stupa k titulu. Plus 2x aaaaand still champs. ()

ActionMike 

všechny recenze uživatele

Co to pro boha bylo ?? Leon Scott je vždycky nuda ale, že Colby bude jenom stát a koukat po těch všech kecách, velkej propadák. Wonderboy snad ani nechtěl vyhrát, Tony musí skončit vypadá na 150 let, Emmett zabil Mitchella a No Love je zpátky parádním KO. ()

Reklama

Reklama