Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

k212 

všechny recenze uživatele

Tento hm hm velmi plytký a nepovedený sci-fi horror se hodí přesně tam, kde jsem ho shlédla, do pozních nočních hodin na komerční televizi. A proč do pozních nočních hodin? Protože si přijdou na své zvláště milovníci netradičního sexu (rozuměj úchylného, nechutného, mimozemského - každých pět minut něco, takže je to vlastně eroťák). Děj je velmi stupidní a toliko k poblití (doslova - já jsem v určitých situacích přepínala knoflíčkem na dálkáči, abych z toho nehodila šavli - a podotýkám, že jsem před tím nejedla ani nepila). Otázkou zůstává, proč jsem dala jednu hvězdičku namísto odpadu. Jednoduchá odpověď - Michael Madsen, jeho cool výraz a velmi lakonický přístup k věci, ale tuhle jeho polohu znám i z jiných mnohem lepších dílek (no člověk se něčím živit musí, a on si tuším zahrál i v jedničce). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vrací se Michael Madsen, Natasha Henstridge a opět se zapojuje H.R.Giger. CITÁT - Houstone, Orel přistál, opět.......... Sice se skoro patnáct minut neděje nic zvláštního, ale i tak má úvodní scéna své kouzlo. Pak se to rozjede. Porod ala Vetřelec: Vzkříšení je skoro dokonalý. Ve filmu je více sexu, než v prvním příběhu. A taky proč ne, když je to o rozmnožování. Jsou tu povedené gore scény, kvalitní hudební doprovod, ale obsahově to malinko pokulhává. CITÁT - Vesmírné vločky jsou strašná sračka............ Scéna "Zakuklení" je hnusná a zároveň nádherná. Je u ní použita i krásná hudba. (nebudu psát čas, byl by to spoiler). Opět je tu Natasha, která jako S1L, zazářila v prvním filmu,. Zde se jmenuje EVA. Úkol Evy je nejasný. Finální scéna je úžasná, mrazivá a zlá. Prostě stojí za potlesk. H.R.Giger se tu vyřádil. Není to sice tak dobré, jako jednička, ale já mám málo hvězd a tři tomu nedám. Tak že za čtyři. A hurá na trojku. Bojím se však, že to už nebude ono. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky jsem nadšený. Souhra sci-fi, hororu a erotiky je perfektně vyvážená a všemu tomu vévodí nádherná Natasha Henstridge. Potěší i návrat Michaela Madsena a Marg Helgenberger. Marg by mi sice vyloženě nechyběla, ale jsem rád, když v pokračováních mých oblíbených filmů, se aspoň z větší části zachová osazenstvo. Mutant 2 je tedy skvělým hororem, který by si správný fanda tohoto žánru neměl nechat ujít. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně překvapen zdejším hodnocením ostatních diváků, protože si stále myslím ( a zaklepu to třeba i na své čelo ), že druhý díl filmové série o hormonově nabitém vetřelci se minimálně stejně povedl jako film první a od toho se odvíjí i mé celkové hodnocení. V závěrečné pasáži se mi dokonce líbil i více, ikdyž to taková slast také zas nebyla. Zdá se mi, že jakoby né každý divák dokázal zkousnout záměnu hlavní dívčí vetřelské postavy Jil z prvního filmu za mužský protějšek, který jak jsme ve své podstatě viděli byl i nebezpečnější. Příběhově to tedy zůstalo ve stejných kolejí, jen přibylo více pikantních erotických scén a mrtvol. To však není všechno a několikrát jsem se i pousmál nad černým humorem, kterým film rozhodně nešetří. Netuším proto proč si většina lidí myslí, že jde o podprůměrné pokračování, když se jedná ve své podstatě o kopírku scénáře prvního Species v jiném kabátku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tí vesmírni hajzli môžu osúložiť celú ľudskú rasu k smrti. Chcete si to zobrať na zodpovednosť?“ Myslel som, že Michael Madsen to vytiahne aspoň na 60%, ale objaví sa až po polhodine a ani potom sa o ňom nedá hovoriť ako o hlavnom hrdinovi, nedajbože ako o spasiteľovi tohto paskvilu. Prvý diel mal viacero plusov (Gigerove masky, v dobrom zvláštna herecká kombinácia, originálny nápad s ľudskou a mimozemskou DNA, sex...), ale to sa o druhom povedať nedá. Dvojka síce tiež ponúka solídnu galériu „ksichtov“ (Cromwell, Dundza, Mykelti Williamson, Boyle), ale všetci sú hrozní, dokonca aj postavy, ktoré sa vracajú z prvej časti (aj keď Marg Helgenberger a Natasha Henstridge boli nezáživné už minule...). Hrozný je ostatne celý tento film. Snaží sa blbosť scenára, nezáživnú réžiu a celkový béčkarský imidž maskovať čo najbrutálnejšími trikmi a smiešnou sexuálnou stránkou. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)

Reklama

Reklama