Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (153)

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla fakt dobrá,tak jsem nikdy neváhal si pustit dvojky,i přes to,že v ní neuvidím nikoho z bývalé party.Ale to,co jsem viděl,bylo něco tak votřesnýho,že bych z toho fakt blil.Kromě strašně kokotskýho scénáře mi vadil hlavně ten Maxwell Caulfield,protože to je tak nesnesitelně debilní herec,až to neni možný.Pro mě ten nejsmradlavější filmový odpad ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Občas se tady setkám s hodncoením, které mě zarazí. A upřímně zarazilo mě i tohle hodnocení, uvážíme-li fakt, že kdyby tahleta dvojka byla natočena po roce 2000, má hodnocení minimálně na 40% za předpokladu, že by tam nehrála Paris Hilton..... Upřímně berete-li to jako dvojku, je to katastrofa - role se akorát prohodily - místo drsného kluka drsná holka, místo jemné dívenky jemný chlapec, který se snaží přijít na to jak být drsnější, místo aut motorky a nemožný závěr o krále a královnu plesu (nebo čehože?) v bazénu. Opravdu ničím to nepřekvapí a kdo to bere jako pokračování jedničky, tak ten vyloženě trpí, už proto, že oba snímky byly natočeny v příliš krátkém časovém horizontu na to, aby takovýto filmový hřích byl odpuštěn. Upřímně není to nic moc, ale 63. nejhorší film kinematografie to tedy rozhodně není, sestry Olsenovy točí mnohem větší kraviny a prochází jim to a to kvůli jedinému důvodu jsou mladší než tenhle film i než Michelle Pfeiffer a jsou právě v kurzu, tak se jim odpustí kde co i degradace filmografie. 40% ()

Reklama

werus odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši to je tak příšernej film. A spojení s Pomádou, která je dost dobrá, tomu ještě hodně ubližuje. Dost špatné herecké obsazení, té Michelle je tu škoda, špatná hudba, trapnej příběh a hlavně nesmírně kýčovité podání. Takže ve výsledku nejde hodnotit jinak než odpadem. Důrazně nedoporučuju nad tímto filmem těch 115 minut strávit, nestojí to za to. A hlavně to nedoporučuji těm, co viděli první díl. A těm, co se jim ten první díl líbil. Pomáda 2 nemá s jedničkou vůbec nic společného, naštěstí. Proč tohle vzniklo, to teda nevím.. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet. Nelíbí se mi , že je snímek umístěn v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5* ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi teda vůbec nelíbila. Je to trapná kopie jedničky, nezmohli se na nic nového. Na jedničku se můžete dívat pořád, ty hity si taky můžete zpívat pořád, ale toto ne, ty písničky jsou docela děsné a herecké obsazení mi taky nesedlo. Neměli se do dvojky vůbec pouštět, protože jednička je klasika a tenhle film jí sahá tak maximálně po kotníky... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Několik scén bylo z filmu vystřiženo: Frenchy se pokouší pomoct Michaelovi stát se "cool riderem"; Michael mluví se Stephanie a utěšuje ji po přehlídce talentů. A také scéna, která měla být na úplném konci: Michaal a Stephanie jedou na motorce směrem k zapadajícímu slunci - podobná scéna byla na konci Pomády, kde Danny a Sandy jedou v autě směrem k zapadajícímu slunci. (HappySmile)
  • Obsazeno bylo na 500 postav. (rafix)
  • Byla vytřižena scéna, kde Goose (Christopher McDonald) omylem uhodí Rhondu (Alice Price) dveřmi do nosu. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama