Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prosťáček Minor (José Garcia) si žil spokojeně na svém ostrově, dokud se nesetkal se satyrem, který jej přivedl na úplně jinou cestu... Minor se dostane do vesnice, kde je shodou okolností považován za bohem vyvoleného vládce... Náhle jej čekají nepředvítalné situace, v nichž si bude muset poradit. Jeho počínání vás rozhodně nudit nebude! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

ehm....... co to jako bylo? Buď je ten humor tak inlegynetální, že na něj nestačím, nebo asi budu muset přejít na těžší drogy, bo travka na tohle nestačila. Jediný na co se tam dalo dívat,tak na kozičky tej roztomilej brunetky. Jinak je to jen reklama na řiťopichy a zoofily. Nic než odpad si to nezaslouží ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bolo teda psycho, kde na taketo filmy ludia chodia? Velmi by ma zaujimalo, ci reziser nebol pod nejakym vplyvom drog, pretoze normalny clovek by taketo nieco do sveta nevypustil. Vsetky postavy vo filme boli uletene a hlavne ten Satyr bol pekny perverzak, ked si to rozdaval zo stromom:))) A o tom chlapikovi, ktory vyrastal medzi prascami ani nehovorim. To bol pekny magor, ako aj ostatne postavy vo filme. ()

Reklama

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou blázni. A čeští producenti hlupáci. Nazvat film, v němž pospolitost chová vepře domácího a používá zlatou masku Dobou kamennou může jen mozkově vyprahlý pitomec. Ale zpět k Francouzům - nemám nic proti používání zcizováků a boření stylizací, novodobá francouzská komedie (Rrrrrr!, Návštěvníci a apod.) je zkrátka velmi svérázná. Ovšem tento maglajz, který se potácí od lacině oplzlé roviny prosté jakékoliv poetiky až ke kýčovité preantické tragedii, už se za svéráz asi těžko může skrývat. Ten film je prostě prasečí, zprasený a s odpuštěním - prasomrdný. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je fantasy nebo pohádka nebo co, tak je tam moc sexu, ztopořenejch falů, odhalenejch koz, šukání do zadku, možná i zoofilie a honění, prasáren, vyměšování, potu a prdění. Znám lidi, kterejm by se to líbilo hlavně kvůli tomuhle, ale pro děti to teda není. Tak pro koho to je? Každopádně je to zajímavej počin a nevim, co si o něm mám myslet. Cassel, napůl kozel nebo osel, ošukal mu prdel, prachsprostě ho vojel. A nevim proč, ale mistama mi Minor připomínal Roberta Downeyho jra. A když se tam pak objeví vestálka jak z klipu Windowlicker od Aphexe Twina, tak už se musim jenom smát. Ae jinak to bylo trochu dobry... a hodně divny... A druhej českej název "Doba kamenná" je velmi, ale velmi idiotskej!!! Nevim, proč se Jean-Jacques Annaud snížil k takové fušeřině. Tim mě dost zklamal, protože ostatní jeho filmy mám docela rád. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se tohoto díla nudil. Občas se snad dá mírně pousmát u některých scén, ale to je zhruba vše. Pochopil jsem (kupodivu), myšlenku filmu, ale ta tu již byla v hodně podobách. Jako fantasy, masky žádné, mimo satyra. Také nechápu, proč ve filmu vždy proběhne titulek, který stručně upozorní na to, co divák uvidí. Za toto podcenění divákovy inteligence, navzdor hezké hudbě, tento film u mne i celkově propadl. Hodně podprůměrný snímek. Odpad. ČT1 26031010 9233/9648 ()

Galerie (25)

Související novinky

Annaud našel černé zlato

Annaud našel černé zlato

20.12.2010

V 80. letech platil Jean-Jacques Annaud za jednoho z nejlepších evropských tvůrců (ne-li nejlepšího). Pak jeho kariéra nabrala charakter sinusoidy. Po bizarnosti Jeho veličenstvo Minor je nejvyšší… (více)

Reklama

Reklama