Reklama

Reklama

Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží

  • USA Savage Beach (více)

Obsahy(1)

Federální protidrogové agentky Donna (Dona Speir) a Taryn (Hope Marie Carlton) jsou požádány, aby z Havaje letecky doručily léky do odlehlé části Tichomoří. Cestou zpět zabloudí v bouři a kvůli poruše musí nouzově přistát na zdánlivě neobydleném ostrůvku. Agentky netuší, že jsou zde sledovány párem krvežíznivých očí a ke břehu se navíc blíží dvě plavidla plná ozbrojenců lačnících po pokladu z druhé světové války. (J.Connor)

(více)

Recenze (11)

JFL 

všechny recenze uživatele

Jak trefně prohlásil sám mistr Sidaris, tohle je poměrně atypický film v rámci produkcí Malibu Bay Films. Bohužel se tím myslí, že je to naprosto úmorná nuda. Nejlepší bijáky ze Sidarisova MCU (Mammaries Cinematic Universe) oplývají přemrštěně fantasmagorickými akčními scénami, budoárovými muchlovačkami, jalovými zvraty, ale také burleskní nadsázkou, přičemž skýtají mnoho campového potenciálu. Když se ale rozhodnou držet při zemi, tak to vyústí v úmorné řetězení sekvencí, kde se pořád létá letadly a někdo chodí tam a zpátky po pláži. A ani těch havajských koz tu není zdaleka tolik. _____ V rámci Sidarisovic MCU (Mammaries Cinematic Universe) můžeme po vzoru dělení marveláren tento film označit za poslední titul Fáze 1. Tu definuje přítomnost dua agentek Donny a Taryn (v podání Dony Speir a Hope Marie Carlton). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvě agentky dostanou za úkol letět s nákladem léků pro OSN, ale v bouři spadnou někam na tropický ostrov, kde běhá zapomenutý veterán z druhé světové se samurajským mečem ostrým jak z Kill Billa a krom toho tam běhají ještě nějací komunisti a ti jsou zlí. Celkem častý námět té doby před pádem železné opony. Ještě teď mám záchvat výtlemu , já snad začnu psát filmové scénáře. Béčkový akční od Sidarise nezklamou. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Just another Andy Sidaris movie...Donna Speir, pardon Hamilton, se posté vrací, aby se několikrát převlékla a s kámoškami zmákly nějakou tu mezinárodní agentskou fušku. V tomhle vydání je toho opravdu dost, agentky FBI, agenti CIA, zástupci námořnictva, zástupci armády, filipínští komunisté, filipínští gangsteři a k tomu jeden vysloužilý samuraj z druhé světové. Jen jsem nějak nenarazil na ty ninjy a Zorra, o nichž se mluví v komentáři kolegy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty dve kozaty kocice co tezce neumi hrat jsou zabavny ale jinak si nemuzu pomoct jako ze mne bavi tyhle ulety libily se mi filmy jako Piccaso trigger nebo Zlaty nepritel ale tohle na mne zrovna nezapusobilo skoda casu zadna zetkova pecka se tentokrat nekona ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Stratený poklad, gangsteri, osamelý samuraj z druhej svetovej a kozaté superagentky s IQ studeného rezňa. znie to celkom dobre, ale v praxi je kvalita ďalšej Sidarisovky ešte nižšia než tých predošlých, takže hodnotenie ODPAD je v tomto prípade už nedostatočné Pomohlo by jedine zavedenie záporných hviezdičiek. Prvá polovica filmu je až na podarený úvod číra nuda a tá druhá na ostrove pokladov taktiež. Trocha strelby, pobehovania, blatom natretý šikmooký veterán ani dievčatá tasiace zbrane a prsia nedokážu prebiť hodinu a pol kŕčovito naťahovaného veľkého nič. No a napokon ešte kajúcny monológ umierajúceho fudžimana ktorý ma vskutku dorazil. Aspoň pár hlášok sa podarilo, ale už si na ne nespomeniem. Každopádne som mimoriadne zvedavý na ďalší diel tejto šupáckej série, pretože natočiť niečo horšie a nudnejšie je už snáď nemožné. Nechám sa prekvapiť. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Všetky hlavné herečky v tomto filme sú bývalé Playmates. (Real Tom Hardy)
  • Ide o posledný Sidarisov film pre Playmate Hope Marie Carlton. Ten uviedol, že síce odvádzala solídnu prácu pred kamerou, no spolupráca s ňou bývala zložitá a ťažká. Poslednou kvapkou bolo pre režiséra jej rozhodnutie nevyzliecť sa v nasledovnom filme Veľké kozy na Havaji 3 (1990). Rozhodol sa s ňou spoluprácu ukončiť a uviedol, že jej nahota bola prakticky jediný dôvod, prečo ju vo filmoch chcel mať. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama