Reklama

Reklama

VOD (1)

V městečku Snowfield v Coloradu se pohřešuje 700 lidí. Jediní, kdo ve městě zbyli, jsou dvě sestry, šerif, jeho zástupce a profesor specializující se na starodávné epidemie. Právě on zjistí, že je planeta ohrožena fantomem po staletí ukrytým v nitru Země, jehož cílem je vyhladit lidstvo a veškerý život. A je nyní na pěti lidech, aby se postavili na odpor vražednému teroru a zachránili tak Zemi pro příští generace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kousek, který od samého počátku filmu buduje opravdu povedenou atmosféru. Námět mi hodně připomíná rukopis Stephena Kinga - opuštěný městečko, pár charakteristických postav, podivné zvuky a hlasy. Hlavně první polovina filmu graduje předpisově. Ta druhá už trochu ubere na intenzitě, ale celkový dojem ze snímku nepokazí ( alespoň to tak bylo u mne ). Je to temné, zábavné, zajímavé, dostatečně krvavé, místy pěkně vyleká a celkové rozuzlení nezklame. Má to samozřejmě i pár much, občasná hluchá místa, časté nelogické uvažování postav, ale stále nic nepřehlédnutelného. Pro mě je tohle určitě příjemné překvapení. 7/10 ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Neprávom opomíjaná Koontzova adaptácia. Parádne malé mesto, atmosféra "čo sa tu stalo." Dokiaľ to nezistíte, je to parádna jazda, pri ktorej si človek najviac spomenie na Vec, alebo To. Námet je skvelý, ale rozohratá partia je až príliš zbrklo uzatvorená a tak nejak obyčajne, PC trikami model 90s. Aspoň je to nostalgické, iste, ale epickému námetu to škodí. Napriek uvedenému je to skvelý film. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No jo, já vim, že to strašný a že to knižní předlohu uráží, ale mně se tenhle film, v mládí tak moc líbil a fakt sem se při něm bál. Navíc bubáka, tak trochu zastínil Liev Schreiber, který už od začátku, působil dost démonicky. A jo, veze se to, částečně na těch známějších hororech a snaží se z toho těžit, ale ty chapadla, sliz a další ohavnosti, sou prostě super, gore je dost výrazné a v tomhle ohledu se film, nemá za co stydět. Bonusem je Ben Affleck, který běhá po městě a dělá šerifa, to je prostě, tak moc...........tak hrozně moc. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jako (nutno dodat slabší) epizoda Akt X nebo Krajních mezí by se to možná dalo skousnout, ale na celovečerák je to fakt málo. Obsazení to má sice namáklý, ale po celou dobu se mě zdálo, jako kdyby to nikoho z nich ani moc nebavilo (vím, u Bena Afflecka se to těžko pozná :P). Ani se moc nedivím, že Phantoms zapadli do těžkého hororového průměru, zhruba od šedesáté minuty jsem začal klimbat a měl co dělat, abych to dokoukal do konce. Takže 1* za ujetého Schreibera a 0.5* za Rose (která tu ovšem taky byla taková nějaká mimo). Nuda nuda šeď šeď, 1.5* ()

topi 

všechny recenze uživatele

První půl hoďka fakt pecka, znepokojivá hudba, strach z neznámého zla, podivná úmrtí, vylidněné městečko. Atmosféra jak prase! Pak se to však zhoupne do mixu Věci a Slizu a celkově napětí upadá, ke konci už žádné není. Jaká škoda! Trikovou práci obstarala démonská trojice Kurtzman/Berger/Nicotero a ti nakombinovali mechanické efekty s digitálními, kde bohužel převládá CGI, jenž vyznívá až moc lacině. Je to fakt škoda, takhle zhatit perfektně budovanou atmošku a závěr vyloženě zamáslit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama