Reklama

Reklama

Každý má svého pana Hyda

  • USA Hyde and Hare
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1955, 7 min

Režie:

Friz Freleng

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Zajac Bugs čaká každé ráno, kým ho príde nakŕmiť jeden starý milý pán. Bugs mu navrhne, aby si ho adoptoval a nemusel každé ráno skoro vstávať a chodiť do parku. Starý pán súhlasí a tak sa vyberú k nemu domov. Tentoraz Bugsovo oslovenie Doc súhlasí, pretože ten pán je doktor, presnejšie Dr. Jekyll. Ten nedokáže odolať pokušeniu a vypije odvar, vďaka ktorému sa z neho stane pán Hyde a začne útočiť na Bugsa. Ten pred ním uteká a snaží sa nájsť Dr. Jekylla, ktorý sa vždy náhodou objaví presne za ním. Čo sa však stane, ak Bugs nájde v laboratóriu červenú tekutinu a vypije ju? (pivo)

(více)

Recenze (6)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Milý malý stařík jménem Dr.Jekyll chodí denně do parku krmit zvířátko. Narozdíl od ostatních staříků však nejsou v jeho přízni holubi, ale malý králíček jménem Bugs. Ten zpočátku dělá ostýchavého, ale nakonec přesvědčí doktora, aby ho vzal k sobě domů. Tam už ale čeká staříkův experimentální elixír, který musí vyzkoušet sám na sobě. Střídavě se mění v pana Hyda a zase zpět v milého doktora Jekylla. Bugs si rozmyslí možnost zůstat a snaží se utéct... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bugs jako host Dr. Jekylla a Hydea. Nic okolo tématu tohoto měnícího se doktora nebylo nikdy tak zábavné, jako ušatý králík a jeho (velký) útěk. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Kreslená paródia na známu tému s až pedofilným podtextom. :-) Vyskytuje sa ako bonus na obojstrannom DVD od Magic Boxu s dvoma verziami Jekyllovského príbehu. (30.1.2010) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia Disneyovska variaca, tentokrat na hororovu temu Dr. Jekylla & Mr. Hyde. Nech je Mr. Hyde aky chce byt, stale na Bugs Bunnyho nema :) ()

Reklama

Reklama