Reklama

Reklama

Králík nad zlato

  • USA The Wabbit Who Came to Supper
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1942, 8 min

Režie:

Friz Freleng

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Během lovu obdrží Elmer dopis, ve kterém stojí, že se stává dědicem mnoha milionů dolarů. Háček je však v tom, že nesmí ublížit žádnému zvířeti, obzvláště pak králíkovi, což hraje Bugsovi do karet. (HellFire)

Recenze (3)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Nejznámější lovec králíků Warneřího universa Elmer, to je takový ten šišlající tlustý nekňuba, který má spadeno hlavně na Bugse Bunnyho, dostane od svého strýce tři milióny dolarů, ale pod podmínkou, že neublíží žádnému zvířátku. Bugs Bunny se tuto radostnou zprávu podlým trikem (číst přes rameno by se nemělo) dozví a náležitě toho začne zneužívat. Jenže v Americe se taky platí daně... ;-) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Wow, nevěděl jsem, že právě tady se skrývá námět o dva roky později vydaného dílu Toma a Jerryho "Million Dollar Cat" (1944). Ke králíkovi sice nechovám takový vztah jak k myšákovi s kočičkou, ale i tak tohle byla obdivuhodná podívaná. I přes vydařenou zápletku "1.98" a závěrečné "Greetings" je však Tom a Jerry díky svým mlátícím gagům vyšperkován k dokonalosti, skuhrající králíček se ale drží hned v závěsu. ()

Reklama

Reklama