Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kluci Holtovi mají bezvadné rodiče, dobrou výchovu a zdravý rozum. Jedinou vadou na kráse je jejich dělnický původ. A tak, když se začnou točit kolem sester z bohaté rodiny Abbottových, moc ovací za to nesklidí. Srdci ale jen těžko poručíš a láska je jako výbušná směs. Stačí jedna jiskřička a plamen už nikdo neuhasí. Co pomůžou rady synům, aby nemířili vysoko a zůstali radši při zemi. Kdo jednou ucítil nekonečnou touhu, tíseň z odloučení a návaly štěstí v objetí milované osoby, nikdy si nenechá nikým lajnovat život. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (30)

eJacques 

všechny recenze uživatele

...Nevím co říct, tyhle filmy z tohoto prostředí a doby USA mě vždycky dostanou... Krásná Liv Tyler a neodbytný Joaquin Phoenix v dobách, kdy se sňatky ještě "téměř" domlouvaly a povolovaly (alias jiná sociální vrstva jiný ženich) a láska byla jaksi tajná, tajemná, a tím tak trochu více vzrušující... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hrozne pohodová a super romantická dráma od Pata O'Connora. Vo filme Inventing the Abbotts sa všetko točí predovšetkým okolo krásnej Liv Tyler a sexi Jennifer Connelly a príbeh okolo nich, vďaka rámci rozprávania, do seba pekne zapadá a záverečné rozuzlenie sa tiež veľmi podarilo. Síce to nie je nič čo by na dlhé roky upútalo, ale bavil som sa a štyri hviezdičky si film rozhodne zaslúži, za to, že ma zaujal, nabudil a Liv a Jenn sa mi viac než páčili. Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú pohodovú a nenáročnú romantickú drámu. Všetci hereckí predstavitelia si natáčanie maximálne užívali. Inventing the Abbotts má skrátka dosť slušne vypilovaný scenár, veľmi naozaj dobrých a fungujúcich hlášok, veľmi svižný spád, veľmi pútavé postavy, jednoducho ide o kvalitný snímok a je veľká škoda, že ide o tak pomerne neznámu záležitosť, keďže vážne to stojí za to. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Strkej ho někam jinam, než do mých dcer!" Dva chudí bratři, kteří mají pomyšlení na dcery místního boháče. Dva kontrasty v lásce. Jeden je svůdník a druhý zase poleno. Sympatické herecké obsazení s krásnými děvčaty ale příběh je slabý jak čaj.  Zvláštní atmosféra Ameriky 50. let. Tady se dělili lidi většinou na boháče a lůzu.  6/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Illinois, 1957. Dva bratři z chudých poměrů na prahu dospělosti, zažívají radosti i strasti, a když dorazí třeba z ne zrovna povedené party, pořád mají jeden druhého a v garáži stolní tenis. Jenže jsou tu také tři krásné sestry Abbottovic, kterým otec brání v rozletu a jejichž prachatá rodina má nakonec s tou bratrů víc společného, než je na první pohled patrné. Režisér Pat O´Connor, který stojí i za podobně posmutnělou Listopadovou romancí, je na svém křesle nepřesvědčivý. Co nezvládl scénárista, nedokáže ani on posunout někam dál. Některé situace se dějí příliš náhle a kostrbatě, jiné se naopak táhnou a ve výsledné podobě být nemusely. Šťastnou ruku měl naopak s herci. Velká herecká jména se tu sešla v době, kdy všichni krátce poté získali role ve svých zlomových filmech. Joaquin Phoenix neumí zahrát špatně, Liv Tyler je rozkošná, provokatérka Jennifer Connelly zase moc dobře ví, proč spolužákům padají v knihovně pod stůl tužky. ()

Kitcat 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, né že by byl něčím extrémně zajímavý nebo komplikovaný, spíš naopak. Děj nebyl extra originální a celý se docela táhl. Přesto mě film nenudil. A to s největší pravděpodobností díky hlavním propagonistům. Krásná, zasněná Liv Tyler a vedle ní jiný, unikátní Joaquin Phoenix. Ti dva byli srdcem tohoto filmu, bez nich bych na film buď velmi rychle zapomněla nebo bych se snad ani nedokoukala. Ale něco z toho filmu, něco z těch dvou ve mně zůstalo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Alice (Joanna Going) vo filme hovorí Dougovi (Joaquin Phoenix), že je o dva roky staršia. V skutočnosti je Joanna Going od Joaquina Phoenixa staršia až o 12 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama