Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tak předně mi vadí, že u zombie komedie jsem se a) vůbec nebál, b) zasmál jen občas. Dobeš je opravdu špatný režisér a pochválit si zaslouží snad jen kamera a Dušek s Dolanským. Přesto jsem byl na pochybách, jestli jednu hvězdičku nepřihodit, už pro tu sympatickou snahu o něco, co tady nebylo. Ale Choking Hazard bohužel opravdu není dobrý film... :o( ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vy mi nedate pokoj ani po smrti?! ultimatni cechysticka zabava ktera si na nic nehraje a predevsim bavi jasne je to stupido ale na druhou stranu budete vyzdvihovat nektery sracky podobnyho razeni protoze sou Americky nebo budete taky trochu patrioti? peknej cernohumornej horor a navic z nalepkou Cz! konecne neco na co muzou bejt milovnici zanru patricne hrdi jo a Miroslav neumrel pro nic jeho mozek poslouzil a pozdrzel cas nez se zabijacti myslivci vydali zpatky prdet do hliny ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Efekty 5/10/// +Jan Dolanský je super, je to český horor, postavy jsou vtipné a jejich charaktery české, parádní hudba, film si dělá ze sebe legraci a nebere se vážně, po dlouhých letech se ve filmu objeví Dáda Patrasová -chybí tady hororová atmosféra, je zde pár vyloženě trapných scének, je zde Jaroslav Dušek :-l /// První česká zombie komedie a já takové filmy jen podporuji. Výborně jsem se bavil a některé hlavně parodické scénky byly skutečně vypečené. Tvůrce obdivuji jak si poradili s nízkým rozpočtem a rovněž za jejich odvahu. Za výtku určitě stojí, že přesto jak se jim podařilo herce namaskovat, toho tolik neukážou, střih je celkem rychlý. Ve výsledku jsem však spokojen a pro příště bych šel do pořádného hororu. GL./// Celkem 68%/// ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Základní premisa Choking Hazardu s sebou dozajista nenese příslib zábavy pro široké intelektuální publikum, což ovšem není věc, kterou bych viděl jako vadu. Odkojen dnes už kultovními splattery Petera Jacksona, očekával jsem nářez ve stylu staré školy, který bude tak špatný, až bude zábavný a pod tunou masivního humoru se ztratí nekvalitní technické provedení a podobné nešvary nízkorozpočtové produkce. Problém filmu Marka Dobeše je však v tomto bodě zásadní – neklade si za cíl být prvoplánově „špatným“ filmem, naopak chce být cool, skvělý a ohromný a to na místech, kde cool skvělý a ohromný být jednoduše nemůže. Pod strojenými křečovitými dialogy se neskrývá příliš humoru, který by měl šanci oslovit i ty zasvěcené, protože je v drtivé většině případů buď špatně podán nebo zkrátka vtipný není. V tom momentě si začnete všímat technických detailů a váš zájem o film se stáčí opačným směrem, než si Dobeš celou dobu tyčil za cíl. Jednotlivé scény občas zafungují, ale ve vztahu k celku jsou zoufale špatně načasovány, zvláštně poskládány a občas až příliš násilně vtlačeny někam, kde nemají co dělat. Pečlivější postprodukce by možná na tomto místě pomohla víc, než by se mohlo zdát. Každopádně, kde to občas skřípne, tam se přiřítí Jan Dolanský, popř. Jaroslav Dušek (který má pár svých dobrých momentů) a z lecčeho Dobeše svou improvizací nebo nějakou tou předepsanou (ale skvěle podanou) hláškou vytáhnou. Nebýt jich, utopil by se v tomto kamarádském zmatku se vší parádou. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Punkovej zombie námrd, se zombie myslivci (zombie myslivci!!!), hláškujícím Dolanským, slepým filozofem Duškem a Dádou Patrasovou, co tam střílí zombáně do hlavy a na konci přijede v tanku- no řekni, nezní to kurevsky skvěle? Zní co? Hmm, tak škoda, že je to taková sračka. Jedna hvězda za Vypsanou fiXu... shit, kecám, obě, obě hvězdy jsou za fiXu, protože "Uwaga, uwaga! Palenie tytonia powoduje raka!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Roman Izaiáš hrající postavu "pornojehovisty" je zpěvákem kapely Doga. Na hudbě k filmu se podílela právě i Doga. (grovik.net)
  • Členové filmového štábu si sami platili jídlo, ubytování i dopravu. (jenik71)
  • Film byl promítán na věhlasném newyorském festivalu Tribeca Film Festival. (scharkan)

Reklama

Reklama