Reklama

Reklama

Kite

  • USA Kite
všechny plakáty
Animovaný / Akční / Drama / Pornografický
Japonsko, 1998, 50 min

Obsahy(1)

Sawa je sirotek a vražedkyně. Jejím opatrovníkem je zkorumpovaný policista Akai, který jí zadává cíle a podrobně popisuje zločiny, jichž se oběti dopustili, aby tak ospravedlnil smrt těchto mužů rukami Sawy. Když další sirotek, jenž je také zabijákem, chlapec jménem Oburi, potká Sawu, tak si brzy oba vytvoří vzájemné pouto. Jak si navzájem léčí emocionální rány svého těžkého života, začnou snít o životě, kde by už nikdy nebyly vraždy jejich osudem. (Jigvell)

(více)

Diskuze

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Fabienne: Heh. Zdalipak se některému "západnímu" tvůrci "poštěstilo", že by si explicitní sexuální scény nemusel tvrdě prosazovat, nýbrž by byl případně trestán za jejich nezařazení? Ačkoli tím film trpí, přijde mi to kouzelné:-)

Btw: V Mezzo Forte zakomponoval Yasuomi Umetsu sex do příběhu výrazně lépe, takže tluče do očí "jen" jeho otevřenost.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Škoda, že neřekli, že tam mají být chapadla a dva kawaii borci, kteří by mohli jít do sebe...

Fabienne

Fabienne (hodnocení, recenze)

yenn: Minule bylo na Animefestu Black Bible Gaiden, takže mě to ani moc nepřekvapilo :) A v programu byla přístpnost 18+ zdůrazněna, ale pochybuju, že to někdo kontroloval :D

A na ANN je tato trivia: "The sex scenes in Kite were a result of the director's contractual obligation to the production companies who provided the funding." Takže to, že ty sexuální scény působí jako pěst na oko, není náhoda

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

yenn: abych pravdu řekl, ani to nebylo tak určeno na tebe, i když možná trochu ano. Kite na AF 2007 byl určen 18+ a protože bylo všude narváno, program byl jasný. :) Hentai anime jsem viděl už hezkou řádku a vím, že to je snad vždycky kompromis mezi příběhem a sexem. Málokdy se hentai najde vyvážené. Subjektiv: vzhledem k tomu, že jsem byl po čas AF 2007 permanentně pod vlivem alkoholu a nevyspání, uteklo mi toho určitě ještě více. XDDD

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Docela mě překvapilo, když jsem v programu Animefestu zahlédl Kite. Hádám, že tam není věkově omezený přístup:-)

Idaho: Trochu jsem dle svého diskuzního příspěvku upravil komentář, aby bylo naprosto jasné, co mi na sexu v Kite vadí.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Idaho, tys neslyšel mou jednoslovnou odpověď na otázku Fabienne:"Co je vlastně ten Kite?"? Asi ne, protože kdyby ano, tak by tě přítomnost hentai prvků vůbec nepřekvapila. :)

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Tak to s tebou souhlasím, proto jsem dal stejné hodnocení jako ty. Přiznám se, že jsem netušil, že jde o hentai, když jsem se na to poprvé díval.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Idaho: Jasně, hentai bez sexu je nesmysl, jenže Kite se většinu času jako hentai netváří, proto mě tu ruší. Jinými slovy: sexuální scény jsou zde příliš zřídka na to, aby mě Kite uspokojilo jako hentai, ale příliš často a příliš explicitní na to, aby mě uspokojilo jako temný akčňák. Navíc mám pocit, jako by je (až na jednu výjimku) do filmu zařazovali pomocí funkce NÁHSEX:-)

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Idaho: Že jde o hentai jsem věděl, takže přítomnost souložení mně nepřekvapila, ale to nic nemění na tom, že ji nechápu a vadí mi. Vlastě je v Kite hentai scén méně a jsou kratší, než jsem čekal, ale o to více možná působí jako pěst na oko.

Reklama

Reklama