Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře pro mladé teenagery, kde kdysi řádila a vraždila šílená Angela, se dějí opět nevídané věci... Nejen, že teenageři neuznávají žádné autority a autority je nezvládají. Dochází zde postupně k bizardním neštěstím, které se brzy vyjeví jako důmyslné sadistické vraždy. Někteří ze zúčastněných se začínají domnívat, že Angela se vrátila, jiní se podezřívají sami mezi sebou. Kde je skutečná pravda? Je vrahem někdo ze zúčastněných, nebo již roky nezvěstná Angela? ... (Flipnic)

(více)

Recenze (39)

petero 

všechny recenze uživatele

Robert Hiltzik prichádza s piatou časťou svojej série camp slasheru. Návrat do eightees nie je zlým nápadom rovnako ako aj k téme hlavnej vrahyne Angele, no vybrať sa formou dementných deciek, ktoré robia zle hlavnej postave - neznesiteľnému humusákovi, to už bolo horšie rozhodnutie. I keď spočiatku tie karikatúry a hlášky bavia, postupne všetko dokonale zabijú úplne nemožné vraždy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

O hodně horší než předchozí díly. Režisér jedničky se vrátil aby nám ukázal jak neumí udělat kvalitní pokračovaní docela dobrého slasheru. Bodycount je docela slabý, smrti nejsou nějak originální a děj je nehorázně předvítatelný. Jediné co mě potěšilo byl odkaz na první díl a také konec,, který samozřejmě nadchne je ty, kteří viděli předešlé díly. Jinak tlustoprd , co ho všichni šikanovali mě sice štval, ale bylo mi ho líto, takže šikanistům jsem přál hodně krvavou smrt. 45% P.S, Dokoukejte i podtitulkovou scénu, lecos vysvětlí. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Po slhédnutí předchozích dílů této "kempařské klasiky" zřejmě jako jeden z mála nebudu sdílet kritický postoj k tomuto dílu. A to totiž proto, že mi přišel jako velmi dobrý a kvalitní návrat k původní jedničce. Navíc to, co většině diváků na filmu vadí, já shledávám téměř jako herecký koncert! Tolik nenáviděný zaprasený tlouštík podává neuvěřitelný herecký výkon, haranti jsou naprosto nezvladatelní, trapní a ubozí. Instruktoři je absolutně nezvládají a jsou trapní stejně tak. Perfektně zahráno, film tímto dodržuje klišé mnoha kempových klasik jako je například The Burning a mnoho dalších. Takže neustálé vřískání, šikana a naschvály mi fakt nevadily. Navíc jsem s takovou mládeží pracoval, takže to pro mne nebylo nic nepřirozeného nebo vyjímečně nepříjemného. Vrah mi byl jasný okamžitě od začátku a vraždy jsou podobně jako v předchozích, zejména prvním díle, opravdu vydařené, brutálně sadistické a perfektně promyšlené. Na to, že slashery moc nemusím, tento Hiltzikův návrat se dle mého docela podařil ... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hiltzikovi asi z jeho jedinýho filmovýho dítěte dokonale hráblo a rozhodl se natočit další ujetý letní tábor. Bohužel v tomhle případě už je to jen výplod chorého mozku a tak jsem se hodinu a půl , nevím do teď proč, díval na uječené pobíhající trotly a čekal co z toho bude .. No a pobíhali a ječeli až do konce a sem tam někdo umřel. Ale ať nežeru, za utrženou "propisku" jednu dám. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

To, že se k sérii vrací režisér skvělé jedničky jsem zpočátku kvitoval s povděkem. Jenže pak přišel trailer, ve kterém, nejenže jsem nikde nevidel Angelu, ale navíc se jím neustále kolébal obtloustlý a silně nesympatický teenager. Modlil jsem se, aby tomu ve filmu nebylo taky tak, bohužel jsem si vybral špatného Satana. Zrůdný cvalík (c) nejenže si všechnu tu šikanu zaslouží, on by potřeboval mnohem, mnohem víc. Měsíční nucené práce na ukrajinském sídlišti Petržalka by pro něj byly málo. Bohužel, není jedinou špatnou věcí Návratu. Režisér, jak správně podotkl JASM, se vrátil (záměrně nebo ne, těžko říct) do osmdesátých let a zpátky s sebou přinesl slasher tak průměrný a nudný, že i Vřískoty vedle něj vypadají jako veledíla. Jo, abych nezapomněl, vraždy jsou celkem fajn. ()

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama