Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rovnakej nálade ako dvojka a aj rovnako mizerné. Základným problémom je humor a nulová atmosféra filmu. Tvorcovia sa vôbec nesnažia strašiť ani len navodiť minimálnu béčkovú atmosféru. Čo potom že gore je celkom fajn, že máme kvalitný boobiecount, keď to ani nie je horor. Záverečná fajnová desaťminútovka to nezachráni. Nemôžem sa ubrániť dojmu, že jediný okamih z celej tejto (viac menej zbytočnej) série, čo skutočne za to stojí, je úžasná záverečná päťminútovka z prvého dielu a ostatok série (vrátane zbytku prvého filmu) sú prinajlepšom priemerné slashers. Možno aj preto sa vrahyne v slasheroch akosi neujali; krajšiemu pohlaviu to viac svedčí na opačnej strane noža ;). ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi ale fakt líbilo. Velice krátká stopáž, svižný tempo, sympatický postavy, častý mordy a opravdu velká nálož neskutečně černýho humoru. Samozřejmě se pohybujeme v ryze béčkových a nízkorozpočtových vodách, takže žádný velký gore se nekoná, ale mně to sedlo. Po všech těch současných sociálně uvědomělých emosračkách, je tohle provokativní a podvratný béčko jako živá voda. Při scéně, kdy se policajt se záchranářem domlouvají, že přeživšího pacienta krouhnou ještě v sanitce než dojedou do nemocnice, protože to byl hajzl, jsem se málem zadusil smíchy. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vidíme mladú holku ktorá je v zapätí zabitá kamiónom a z neho vystúpi Angela a zamení sa práve z touto už mŕtvou holkou a nikto nezbadá rozdiel.A práve sa otvoril camp kde Angela zabíjala.A preto je tam zas aby sa mohla troška vybujačiť.Ako som sa zoznámil s tou partiou idiotov,jasné že im nebudem fandiť aby prežili.Chovanie ako vždy sršalo primitivizmom a niektoré tie scénky boli viac než debilné.Myslel som si že po dvoch častiach ma nič neprekvapí ale mýlil som sa.Kde si sa naučila tak sekať do dreva?Drevo som nikdy nesekala ale sekala som do niečoho iného-Výrok roka!!!!Ale niektoré vraždy boli poňaté srandovné ako zbitie na smrť palicou alebo čistou drsnosťou sotenie do stanu a keď z neho vychádzala zaťala jej sekeru do chrbta,tak to bolo dobré ale viaceré zaujali.Ale zas neboli niektoré vidieť.Ale dej prekvapil rozdelili sa do troch skupín a Angela vyvraždila tu svoju,potom z malou lesťou za účelom vymeniť sa z inou holkou a zabila ju a vyvraždila aj druhú skupinu a potom sa pustila do tretej skupiny a tak konečne správny impulz.Určite najlepšia časť zo série. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná záležitost, ale na třetí část tohoto lesního slasheru to neni úplná bída. Na ksicht Angely z dvojky, kde jsem s ní měl docela problém, jsem si už zvyknul, film disponuje příjemnou stopáží, odsejpá to hned od začátku a opět se dočkáme slušnýho bodycountu. Jenže tentokrát se většina vražd odehraje mimo kameru (to zamrzí hlavně u scény se sekačkou), chybí alespoň náznak nějakého gore, a to mě mrzelo nejvíc. A z lidské vražedkyně se stala nesmrtelná svině. Hvězdu navíc ale přihodim za některý Angely trefný prupovídky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vítejte do kempu New Horizons (na místě Rolling Hills), což je takový sociální experiment. Na saturday the 14th dají tam dohromady skupinu chudých a bohatých teenagerů a myslí si, že mezi nimi smáznou rozdíly. Do toho se samozřejmě vetře Angela (stylový úvod) a může se začít.... vesele zabíjet. A zabíjí se prakticky od začátku do konce, Angela postupně vybíjí všechny tři skupinky, na které se to po lese rozdělilo. Jenže z toho důvodu zde prakticky chybí jakákoli gradace děje, což můžou mnozí brát za nevýhodu. A jak zmínil Flipnic, vraždy jsou mnohdy dobré (stožárová, sekačková,..), ale zamrzí absence gore efektů.. působilo to na mě pomalu jako by snad byly vystřižené. Škoda. Jinak nuda se nekoná a prsáků dostatek. Můj problém s vrahem Angelou ale zůstává - moc normální. Celkově spíše slabší 3*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama