Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vidíme mladú holku ktorá je v zapätí zabitá kamiónom a z neho vystúpi Angela a zamení sa práve z touto už mŕtvou holkou a nikto nezbadá rozdiel.A práve sa otvoril camp kde Angela zabíjala.A preto je tam zas aby sa mohla troška vybujačiť.Ako som sa zoznámil s tou partiou idiotov,jasné že im nebudem fandiť aby prežili.Chovanie ako vždy sršalo primitivizmom a niektoré tie scénky boli viac než debilné.Myslel som si že po dvoch častiach ma nič neprekvapí ale mýlil som sa.Kde si sa naučila tak sekať do dreva?Drevo som nikdy nesekala ale sekala som do niečoho iného-Výrok roka!!!!Ale niektoré vraždy boli poňaté srandovné ako zbitie na smrť palicou alebo čistou drsnosťou sotenie do stanu a keď z neho vychádzala zaťala jej sekeru do chrbta,tak to bolo dobré ale viaceré zaujali.Ale zas neboli niektoré vidieť.Ale dej prekvapil rozdelili sa do troch skupín a Angela vyvraždila tu svoju,potom z malou lesťou za účelom vymeniť sa z inou holkou a zabila ju a vyvraždila aj druhú skupinu a potom sa pustila do tretej skupiny a tak konečne správny impulz.Určite najlepšia časť zo série. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trojka je imrvére to samý co dvojka, jen si přidejte ještě hrstičku tuposti navíc. Vzhledem k tomu, že už jsem ale byl připraven a zmáčkl jsem si včas tlačítko Reset za pravým uchem, prošel jsem se třetím letním táborem sice s výrazem idiota, ale zase se spokojeností vlastní chudým duchem. A tak i pro Methods of Madness od Obsession, titulní to píseň, za eee. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vítejte do kempu New Horizons (na místě Rolling Hills), což je takový sociální experiment. Na saturday the 14th dají tam dohromady skupinu chudých a bohatých teenagerů a myslí si, že mezi nimi smáznou rozdíly. Do toho se samozřejmě vetře Angela (stylový úvod) a může se začít.... vesele zabíjet. A zabíjí se prakticky od začátku do konce, Angela postupně vybíjí všechny tři skupinky, na které se to po lese rozdělilo. Jenže z toho důvodu zde prakticky chybí jakákoli gradace děje, což můžou mnozí brát za nevýhodu. A jak zmínil Flipnic, vraždy jsou mnohdy dobré (stožárová, sekačková,..), ale zamrzí absence gore efektů.. působilo to na mě pomalu jako by snad byly vystřižené. Škoda. Jinak nuda se nekoná a prsáků dostatek. Můj problém s vrahem Angelou ale zůstává - moc normální. Celkově spíše slabší 3*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Angela v podání skvělé a zajímavé Pamely Springsteen mě hrozně baví. A třetí Camp o něco více, než ten předcházející a to hlavně díky zajímavým postavám. Ty byly docela zábavné, hlavně manželský pár majitelů tábora a ten týpek, který se obával, aby jeho oblibu nechávat se svazovat někdo nevytáhl u jeho budoucích voleb. Angela je stále nápaditá, mohla by být trochu krvavější a kamera by mohla ukazovat trošku více, ale pořád to má alespoň nápad. O trkavá zvířátka samozřejmě nepřijdeme. A naprosto výborný je skladba podtrhující úvodní titulky. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi ale fakt líbilo. Velice krátká stopáž, svižný tempo, sympatický postavy, častý mordy a opravdu velká nálož neskutečně černýho humoru. Samozřejmě se pohybujeme v ryze béčkových a nízkorozpočtových vodách, takže žádný velký gore se nekoná, ale mně to sedlo. Po všech těch současných sociálně uvědomělých emosračkách, je tohle provokativní a podvratný béčko jako živá voda. Při scéně, kdy se policajt se záchranářem domlouvají, že přeživšího pacienta krouhnou ještě v sanitce než dojedou do nemocnice, protože to byl hajzl, jsem se málem zadusil smíchy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama