Reklama

Reklama

Tábor Sleepaway 2

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp II: Unhappy Campers (více)

Obsahy(1)

Vražedkyně Angela změnila své stanoviště a přesunula se do jiného Campu. Nyní je vychovatelkou, což nevěstí nic dobrého. Zabíjení si vychutnává různými metodami. A posílá tak do pekel skupiny mladých dívek. (darek kartac)

Recenze (61)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle slasher je v prvé řadě hodně špatně nasnímaný, ve druhé neuvěřitelně hloupě napsaný a ve třetí (ovšem zdaleka ne poslední) neuvěřitelně komicky zahraný. Díky bohu za to, že tvůrci pochopili několik zásad kvalitního kinematografického neumětelství. Odlehčený přístup – extrémní počet mrtvol – výtečné hlášky. Jen ty závěrečné koule z jedničky tu chybí. CAMP! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech lepší i horší než první díl. Tak první ty klady. Takže máme tady samozřejmě více vražd než v prvním díle. Smrti jsou perfektně efektivní. To bylo vše o kladech. Záporné věci jsou zbytek filmu, jako např. nelogické chování postav, slabší scénář či strašné herecké výkony. Film jsem si sice užil, ale čekal jsem víc.60% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Kdo mě tu asi uvidí?"-,,Patrola přes kozy!" ,,Řekni drogám ne!" ,,Co hledáš, pistoli?"-,,Ne, vrtačku!" Vydařená komedie o vyvraždění tábora je ještě zábavnější než první díl. Fanoušek podobných masomlejnů čeká, jaké vraždy pro něj maniak nachystá. Opékání na roštu či useknutí hlavy jsou jen drobnosti v pestrém repertoáru šílenství. Nejvíc jsem se asi nasmál při topení nepříjemné čúzy v kadibudce. Ty bublavé zvuky zněly, jako když funíte do hrnečku s vodou. Sex je sice redukován na pohupující se prsa, ale zase jich tu je kopice. Metalová hudba a...,,My o vlku a podívej, kdo je v TV?"-,,Uááááááá!" ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Morálku v táboře je třeba udržet za každou cenu. Protože morálka musí být. Jedině tak je to správné. Myslím že žádné neskrývání vraha a jeho odhalení hned v prvních minutách filmu není vůbec špatný krok. Angela je skvělá, natolik skvělá a zábavná, že zastiňuje i fakt, že film v podstatě nemá skoro žádnou atmosféru, ačkoliv v něm zhebne plno táborníků a tábornic mnoha rozličnými způsoby. Napínavé to moc není, spíše už jen tipujete kdo a jakým způsobem bude odkráglován a zda je ta roztleskávačka ukáže ještě jednou, ale je to docela svižné a zábavné. Angela je prostě fajn, ale na tábor bych s ní nejel. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle slasher má jednu velkou výhodu, a tou jsou vraždy, nemyslím jejich provedení, které sice je dobré, ale spíše o to kolik jich je. TAdy se vraždama opravdu nešetří a jde vidět že tvůrci jsou fanoušci hororů. Angela je stejná sviňa a práce jí jde od ruky. Jen škoda že se nedochovala ta atmosféra prvního dílu. Ono to ani první díl moc nenapodobuje ale celý film je jakási pocta camp slasherů. Jsem nadmíru spokojen. Navíc ta délka je totálně krásná a celý film parádně uteče. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy je Angela (Pamela Springsteen) v chatce s mrtvými obětmi, si můžeme v záběru zaostřeném na mrtvolu všimnout, jak vydechne. (darek kartac)
  • Když je na konci filmu v chatce záběr na mrtvoly, tak si u jedné můžeme všimnout LP, konkrétně od skupiny Flotsam and Jetsam a alba „Doomsday for the Deceiver“ z roku 1986. Tato hudba však ve filmu použita nebyla. (cmenda)

Reklama

Reklama