Reklama

Reklama

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

  • Česko Bean (více)
Trailer

Obsahy(1)

Správní rada Královské národní galerie by se ráda zbavila neschopného kustoda Beana. Rozhodnou se ho vyslat do Spojených států jako experta, který má vypomáhat kolegům z Griersonovy galerie s přípravou velkolepé vernisáže. Svérázný chlapík způsobí pozdvižení v letadle, po přistání je zadržen jako terorista. Bean se tak poprvé setkává nejen s poručíkem Brutem, ale také kurátorem Griersonovy galerie Davidem Langleym, který jeho potrhlé chování přičítá genialitě. Langley Beana odveze k sobě domů a představí ho své rodině. Manželka nemá pro Beanovy kousky pochopení a dává Davidovi ultimátum. Buď dostane Beana z domu, nebo se ona po dobu jeho pobytu v Los Angeles odstěhuje. Ještě horší je to v galerii, kde Bean zůstane jen chvíli před slavným obrazem sám. Stačí jediné kýchnutí a obraz, jehož cena se pohybuje v desítkách milionů, je navždy zničen. Bean se přizná Langleymu, že není žádný doktor a obrazům vůbec nerozumí. Zoufalý kurátor se opije a Bean pochopí, co všechno způsobil. Rozhodne se vše napravit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No rozhodne o dost slabsi nez serial a o trochu horsi nez druhej film, ale porad skvela zabava. Hlavni problem je, ze tvurci obcas i vypravi pribeh a rozvijej vztahy mezi postavama a tak podobne, coz by nevadilo, jenze to je bohuzel na ukor Beanovo scenek. Takze je ve filmu tak 15 minut hluchejch mist. Ale v tom zbytku Atkinson radi tak jako vzdy a najde se tu i par skutecne kulervoucich vtipu. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hodnotím hlavně veškeré scény s Beanem. Vše okolo je jen "zaplácnutí", protože celý film je vlastně jen delší epizoda. Každopádně se až tak moc velká katastrofa nekonala. Mohlo to být horší, ale taky lepší. Takto je to někde mezi a hlavně dělaný pro USA. Kdyby to zůstalo na ostrovech asi by to dopadlo daleko více Beanovsky. Tak mě napadá zda po vzoru Beana nejsou veškerý obrazy v galeriích jen fotky? :D ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Není to jako původní seriál, ale i tak je to dobrá komedie. No, ono to vlastně ani není filmové zpracování seriálu. Humor je jiný, Bean je jiný. Postava Rowana Atkinsona se zde klidně mohla jmenovat jinak a vyšlo by to nastejno, i tak by to byl zábavný film, protože Atkinson baví i zde. S MacNicolem mu to klape a vtipy jsou povedené. Ale jak už jsem napsal, ten Bean tady a v seriálu, to je skoro jak dvě rozdílné osoby, nebýt několika vykrádaček z původních skečů a několika typických Beanovských atribut. Nenáročná zábavná komedie, pokud nečekáte toho starého Beana z britské série. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Howard Goodall: 1. I Love L.A. - OMC ,2. Picture Of You - Boyzone ,3. I Get Around - The Beach Boys ,4. Walking On Sunshine - Katrina And The Waves ,5. Yesterday - Wet Wet Wet ,6. Running Back For More - Louise ,7. That Kinda Guy - Thomas Jules-Stock ,8. Give Me A Little More Time - Gabrielle ,9. He's A Rebel - Alisha's Attic ,10. Stuck In The Middle With You - Susanna Hoffs ,11. Art For Art's Sake - 10cc ,12. Have Fun Go Mad - Blair ,13. Can We Talk (Pure Radio Mix) - Code Red ,14. Bean Theme (Mad Pianos) - Howard Goodall ,15. Elected - Mr. Bean And The Smear Campiagn ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jasně, oproti seriálu je to slabý odvárek, ale to je v podstatě všechno. To modré hodnocení připisuji hlavně tomu, že film musí mít příběh a proto je počet gagů za minutu poněkud redukován. Ale ať mi nikdo neříká, že se legendárními nestaly scény z výslechové místnosti, nebo krádeže a výměny obrazu. 90% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Když Bean (Rowan Atkinson) třese s Jennifer (Tricia Vessey), aby se vzbudila, tak se jí v jednom záběru výrazně pohne pusa. Má ale být v hlubokém spánku. (SONY_)
  • Producenti chtěli do role generála Newtona někoho méně známého, ale když se nabídl Burt Reynolds, nedokázali ho odmítnout. (Karlos80)

Reklama

Reklama