Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

5* hviezdičiek je hlavne kvôli džinovi. Neviem ako originál, či český dabing, ale v tom slovenskom je to neuveriteľne vtipné. Hlášky ako: "Mama mi vždy vravievala, že som hlúpy ako bonboniéra(oblečený ako Forrest Gump na lavičke), alebo v konverzácií s Thorom, kde prišla otázka vy ste tchor? a odpoveď čo narobím sú nezabudnuteľné. Pre mňa počiatok pop-kultúrnych odkazov v detských kreslených filmoch. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jafarův návrat sice oči netrhal, ale svou vynucenost také příliš nezakrýval. Oproti tomu král zlodějů je o nějaký ten kousek příjemnější a i příběhově přirozenější. Hlavně se ale dostavuje nový záporák, protože soupeřit do třetice s panem vezírem už by zkrátka nefungovalo. Celý příběh kolem Kasima a pestré party mordýřů je i ve své jednoduchosti solidně odsýpající a i písně tentokrát zůstanou v hlavě pár dní po zhlédnutí. Na lepší hodnocení to ale kvůli předvídatelným klišé pořád není. Díky závěrečnému menšímu pocitu uzavření trilogie ale hodnocení sahá nebezpečně blízko 70-ti %. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Disney štúdio malo v minulosti hrozne blbý zvyk urobiť ku každému úspešnému animáku ďalšie časti, ktoré už minuli kiná a mierili rovno na DVD. Vo väčšine prípadov šlo o prázdne ničím výnimočné príbehy. Aladin vsadil na komplikované rodinné záležitosti a tak okrem svadby Aliho a tej roštenky riešil ešte oživenie dávno mŕtveho Aladinovho otca. A nebol nim nik iný ako samotný Jánošík Egypta krááááľ zbojníkov. Scenáristi sa na týchto pokračovaniach museli náramne nabaliť, ale bez toho aby si kvapkali belladonnu pod jazyk takéto bludy nevymyslíš. Rozprávke kraľuje džin, ten sám zhltne aj tri hviezdy prisámvačku. To ako mení hlasy, outfity, strašná maska ten modrý týpek. A keďže to nebola ani zďaleka taká hlúposť ako napríklad pokračovanie zvonára, tak mu pri samotnom Ramzesovi tie hviezdoše dáme. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

Matt.Murdock 

všechny recenze uživatele

Oproti Jaffarově návratu s otřesným dabingem tento díl vrací zpět kouzlo aladinova příběhu. Hudba je perfektně zpracovaná a velice příjemná. Džinovy hlášky jsou vtipnější a přirozenější, nápad s Midasem je k nezaplacení. Rozhodně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Ani hnout, nebo se vzájemně postřílíme. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Když si velitel stráže nemůže vzpomenout na frázi "Sezame, otevři se!", v jednom záběru se mu posune chybějící zub. Při otevírání mu však žádný nechybí. (LaserJet)
  • Během skladby "Pro či ne" Salukův zlatý pařát několikrát zmizí a zase se objeví. Během stejné skladby pak při záběru na poražené zloděje z dálky má bledý zloděj turban nasazený v pořádku, přesto si jej však o vteřinu později rovná. (LaserJet)
  • Slon, který přeruší souboj Aladdina a jeho otce na svatbě, má nejprve tmavě modrý přehoz, poté tmavě červený, světle červený, fialový a nakonec zase tmavě modrý. (LaserJet)

Reklama

Reklama