Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl o Aladinovi, Jasmíně, Džinovi a jednom pošlapaném, létajícím koberci. Zábavný Džin chytnul druhý dech a v tomto pokračování hraje prim. Stal se z něj nejen nejvtipnější charakter tohoto filmu, ale taky jeden z nejvtipnějších animovaných postaviček vůbec. Příběh se točí okolo Aladinova otce, kterého ztratil a stále ho marně hledá. Film je plný dobrého humoru a krásných písniček. Vřele doporučuji všem. A to nejen kvůli vytříbenému vtipu modrého Džina. ( 85 procent ) ()

Matt.Murdock 

všechny recenze uživatele

Oproti Jaffarově návratu s otřesným dabingem tento díl vrací zpět kouzlo aladinova příběhu. Hudba je perfektně zpracovaná a velice příjemná. Džinovy hlášky jsou vtipnější a přirozenější, nápad s Midasem je k nezaplacení. Rozhodně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Ani hnout, nebo se vzájemně postřílíme. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Záverečný diel tejto trilógie v zásade ide v šľapajách predchodcov, aj keď prvý film bol jednoducho ten legendárny, na ktorý sa tie ďalšie dve časti len ťažko chytali. Tento snímok mal síce pekne rozvinutý dej, ale v zásade už neutiahol kvalitatívne parametre jednotky. Animácie typicky fajn pre vtedajšiu dobu a deti to určite poteší, ale za mňa len lepší priemer. 55 % ()

Elenor 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se přiklonila k lepšímu hodnocení vzhledem k vynikajícím narážkám na starší disneyovky (a tátu v sukních :-)) a skvělému Johnu Rhys-Davisovi coby Aladinovu otci. Po nepříliš povedené dvojce je Král zlodějů víceméně důstojné pokračování Aladina. Takže: I'M IN! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Když je potřeba něco vydělat, je skvělé mít možnost vsadit na jistotu. Jasmína, Aladin a létající koberec takovými jistotami jsou. "Maminko, otřes se!", a maminka ještě před skončením pohádky hledá, zda a kde by se dalo koupit DVD. Film sám není žádná revoluce, ale v neděli jsem to byla já, kdo kvůli němu vstával dřív, aby včas vytáhl z pelíšků cílové diváky. Takže objektivní a přes baby filtr nahlížené hodnocení filmu se liší o několik hvězd. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Když si velitel stráže nemůže vzpomenout na frázi "Sezame, otevři se!", v jednom záběru se mu posune chybějící zub. Při otevírání mu však žádný nechybí. (LaserJet)
  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)
  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)

Reklama

Reklama