Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia do zbierky hnusných odpadových komédií. Reynolds sa môže len hanbiť za účasť na tomto projekte. Toto nie je film to je filmová atrapa, odporná imitácia a urážka skutočných filmárov. Nedokázal som sa prinútiť zasmiať ani raz. Celý falošný humor tu je sílený a zameraný len na sex, drogy a fekálie. ()

Reklama

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady filmů, který lidé okamžitě po zhlédnutí odsoudí a to je v tomto případě velká chyba! Jistě, více nechutný film asi budete hledat jen těžko. Zkusme se ale zamyslet, jestli na tom přece jenom něco nebude?! Vždyť nikdo nevíme, jak to v restauracích a hospodách doopravdy chodí. A já mám pocit, že tento film uhodil hřebík právě na svou hlavičku. Pravdivou a vtipnou (a také nechutnou) formou přibližuje hospodský život, moc pěkná sonda do zákulisí (rozuměj do kuchyně). Řekl bych, že pro mnoho lidí už dávno začala platit rovnice „komedie = relax“. No, a když se na scéně objeví průkopník dosud neobjeveného, neotřelého tématu a zápletky, která vyžaduje myslet, je bez milosti odsouzen. Ano, tento snímek vyžaduje přemýšlet a uvažovat, protože nikdo nevíme, kolik pravdy na něm ve skutečnosti je. Je velmi nechutný, často vulgární, řekněme "mírně" atypický. Ale to rozhodně není důvod označit ho jako odpad. Těch metafor na dnešní dobu, panečku, to bylo něco. Ryan Reynolds byl už tradičně výborný, skvělá dvojka s Longem. Já se bavil a hlavně si uvědomil tři základní věci: 1) dávejte číšníkům dýško, 2) nikdy nechoďte do restaurace těšně před zavírací dobou, 3) nikdy a zde podotýkám nikdy nenaštvěte člověka, který vám připravuje jídlo (jinak to jídlo pro jednou dostanete v "netradičním balení"). ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl někdy krátce po premiéře, když jsem chodil na gypl. Přišlo mi to nechutné, debilní a hodnotil jsem odpadem. Teď jsem mu dal znovu šanci a... upřímně mě to moc bavilo. Debilní a nechutné je to pořád, ale asi mám po těch patnácti letech trochu jinej pohled na svět. Podobně jako pořádně nedoceníte The Office, než si projdete nějakým korporátem, tak nepochopíte ani Waiting..., pokud nemáte za sebou nějaké nepříliš dobré zaměstnání, na které možná po nějaké době vzpomínáte s notnou dávkou nostalgie. Tím neříkám, že jsem někdy pracoval v gastro a dával lidem do jídla pubické ochlupení, ale tak nějak je pro mě celá ta sebranka úchylů a jejich falický humor mnohem uvěřitelnější. Perfektní cast je třešničkou na dortu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama