Reklama

Reklama

Jedovatý břečťan

Trailer

Obsahy(1)

Na první pohled bylo jasné, že s ní budou problémy... Mladá Cooper si našla novou kamarádku. Jmenovala se Ivy, měla blond vlasy, našpulené rty a sukni dost krátkou na to, aby bylo vidět tetování na jejím stehně. Když je Ivy pozvána ke Cooper do rodiny, nemůže spustit oči z jejího otce. Rozhodne se, že si získá jeho náklonnost a nic jí v tom nezabrání - ani jeho manželka. Tak začíná neuvěřitelný boj o přežití, ve kterém jsou hlavními zbraněmi sex, lži a dokonce i vražda. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tento snímek malinko podobá Americké kráse, ale je o poznání hůř promyšlený a v zásadě neskutečně nudný. Tak utahanou snůšku solidních nelogismů jsem docela dlouho neviděl. Herecké obsazení celkem v pořádku, ale ty výkony přímo odrazovaly. Opravdu velmi nudná záležitost, se kterou se ne každý divák popasuje. 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle soft thriller o holkách a pro holky je tak o patnáct dvacet procent podhodnocený (46%). Atmosféru má slušnou a příběh (i když nepříliš originální) je docela záživný; a kdo ví, jestli z jeho začátku nenačerpali inspiraci tvůrci ještě lepšího "holčičího" Foxfire s Angelinou o pár let později. Zmalovaná Barrymore sice vypadá jako parodie na panenku Barbie, ale Skerritt je fajn, Ladd se mi stabilně líbí (a jako depresivní souchotinářka permanentně navlečená v noční košili je nekrofilně sexy), ale ze všech nejlepší je skoro neznámá Sara Gilbert v roli nepůvabné, ukázkově zpruzené a samorostlé intelektuální náctky. Její obličeje a průpovídky nemají chybu a ona je taky ten hlavní důvod, proč jsem si Poison Ivy udržel až dodnes v paměti, i když jsem ho naposledy viděl ještě v minulém tisíciletí. A zajímavost: na několik vteřin se tu z dálky mihne i DiCaprio. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Napětí se objevilo až ke konci filmu, jehož část mě bavila z celého filmu nejvíce. Nevím zda to bylo tím pocitem, že už to brzo skončí nebo, že mě to vážně bavilo. Ovšem, co za něco ve filmu stálo, tak to byly herecké výkony. Drew Barrymore byla vážně hodně krásná a splnila svou úlohu sexy mrchy. Sara Gilbert si zahrála feministku a taky svůj účel splnila. Ale na tři hvězdičky to podle mě prostě nemá. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Nic moc thriller, nic moc krimi a žalostně nenapínavý film. Nevím jestli ho vytrhla právě známá jména jako Drew barrymore či Tom Skerritt, ale za scénář sám o sobě bych neváhal až s odpadem. Dle mě se jedná o lacinou televizní zábavu, která však místo toho aby překypovala originalitou příběhu, tak pouze překypuje. Příběh je stejně napínavý jako sledovat včelku Máju s pytlem na hlavě a to je u thrilleru dosti podstatné mínus. Hereecké výkony jsou naopak celkem slušné, takže jednu z těch hvězdiček si zaslouží určitě, ale co se týče zbytku. fakt sem dost na rozpacích. Spíš to berte jako jedna a půl hvězdičky než dvě, protože fakt přijít na něco co by stálo za zmíňku je asi stejně jednoduché jako procpat televizi klíčovou dírkou. A moje doporučení? Když se budete po veřeru hodně nudit a zapnete si jistou nejmenovanou televizní stanici, tak leda riskujete zakutnění vašeho již předem nezáviděníhodného stavu. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Od odpadu ke třem hvězdičkám...jediná role, kdy mi Drew Barrymore byla opravdu nesympatická, ale to je pochopitelně tou rolí. Do půlky filmu jsem byla přesvědčená, že dám jednu hvězdičku, ale kvůli závěru jsem nakonec dala slabší trojku. Jsem ráda tak, jak to dopadlo. Zajímavý psychologický thriller..Sára Gilbert mě opět mile překvapila ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Film měl pracovní zázev Ivy a scénář se před natáčením jmenoval "Fast Lane" (Terva)
  • Drew Barrymore měla v choulostivých scénách dublérku. To později komentovala s tím, že by zaskakující dívku nechtěla urazit, ale její poprsí je hezčí. (Fenk)
  • Natáčení trvalo 35 dní. (Terva)

Reklama

Reklama