Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zde jde přesně vidět, jak mohou dva filmy se stejným námětem a podobnou kostrou dopadnout naprosto rozdílně a přesto mají opačné hodnocení. Žánrová hovadina "Hangover" ("Kocovina" ne "Pařba ve Vegas") má nelidsky vysoké hodnocení, kdežto tady tato "tarantinovka" nedosáhla ani sedmdesáti. Perfektní herecké výkony (hlavně tedy Ch. Slatera), šílená zápletka a trochu šokující závěr. Jak se může z jedné pařby stát boj o uchování vlastní existence - samozřejmě v černohumorném stylu. Jo, to mě baví. A nebudu se zde zabývat marnou prací, abych slepým vysvětloval, jaký je vlastně rozdíl mezi tímto a tamtím filmem. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný odpich P.Berga. Krvavá čierna komédia, kde takmer každý stratí nervy a v tom uvrešťanom blázinci vám paradoxne najrozumnejší pripadá práve najväčší magor v podaní Ch. Slatera. Úvod nieje práve najlákavejší, ale od "nehody" v hoteli to začína poriadne iskriť. Naši hrdinovia zvaľujú vinu jeden na druhého čo začína byť celkom napínavé a zvlášť s približujúcim sa záverom , kde mŕtvol nejako rýchlo pribúda.70%. ()

Reklama

vitac. 

všechny recenze uživatele

Po téhle černé komedii mám dobrou náladu a to se cení - však to znáte, konec dobrý, všechno dobré a člověk má pak tendenci zapomenout a/nebo odpustit všechna předchozí příkoří:) Pár jich bylo... Ulítlost mi nevadila ani trošku, ale uječenost a hysteričnost jo, stejně tak jako jakási šroubovanost, neplynulost (jinak docela zajímavého) scénáře, či občasná nepřirozenost monologů a dialogů. Přesto je mi líto nechat hodnocení v tomto případě "jen" na třech, protože legrace jsem si ve Very Bad Things našel slušnou porci, tak si dovolím udělit slabší čtyři. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Černá komedie plná skvělých hlášek. Věřím, že mnoho lidí neobjevilo kouzlo tohoto snímku a hodnotí ho slabě, ale stačí se pořádně zadívat do tváří hlavních protagonistů a potom se už jenom stačí bavit jejich zmatkem, beznadějí a spoustou dalších pocitů, které se v nich nádherně zrcadlí.. V neposlední řadě - Cameron Diaz jako vdavekchtivá nevěsta je neuvěřitelná.. A to ještě nehodnotím ten brilantní závěr.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film sa svojim zameraním nedá prirovnať k nijakému počinu a preto túto potrhlosť treba vidieť. Avšak ako hľadám, tak hľadám, žiadnu spojitosť s Tarantinom nevidím - príde mi to ako minimálne film z jeho produkčnej siene. Rozmýšľam ako by to vyzeralo, keby sa to všetko skrátilo a vynechali by sa miesta, ktoré dodávajú prázdnotu. To by už išlo o naozaj neúnosnú smršť brutality čiernočierneho sarkazmu. Takže tá dĺžka ma predsa len niečo do seba a herci svojim výkonom naozaj niekedy vyzerajú, akoby tie psycho hrôzy ozaj prežívali. 75%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)

Reklama

Reklama