Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $9,898,412Tržby Celosvetovo $12,700,000║ Tak čierna komédia a Peter Berg, trošku čudná kombinácia, lebo pokiaľ tam nie je priestor pre akciu čo jediné Berg dokáže vo svojich filmoch zvládať tak nie je šanca na úspech, toto čo ponúka mi príde ako predvídateľné tápanie z občasným nápadom čo zaujme, škoda že tomu chýba aj také odľahčenie, mohlo to byť tým pádom aspoň o niečo zábavnejšie. /35%/ ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rudo-černá komedie pro otrlé, bizarní story o jedné nevyvedené pánské jízdě a jejích důsledcích na život (a smrt ;-) všech zúčastněných... Laura se moc a moc chtěla vdát, leč tahle svatba těm kdo přežili pravda trošku zhořkla... Drsné, filmařsky rutinní, herecky výborně obsazené a zahrané, plné krutého humoru a krve - leč obskurně zábavné a s opravdu vyvedenou pointou nakonec... :-) - - - P.S. Pohřbít zaživa ovšem zaslouží český >diserbutor< filmu na dvd: firma Intersonic. Krom toho, že našinci naservírovala film nepochopitelně ořízlý na formát 4:3, oblaží vás i neuvěřitelně sprasenými titulky, kde v každé cca páté větě je nějaká pravopisná (nikoli překlepem zaviněná!) chyba (to nejspíš dostal kšeft nějaký debilní rodinný příslušník zodpovědného lulana), neřkuli o umístění titulků kamsi skoro doprostřed obrazu. To se zase jednou blbost s ignorantstvím zasnoubily... Zabít zmrdy :-( ... ()

Reklama

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Totalne kruta cernocerna komedie, ktera se misty stava hodne psycho dramatem. Tohle je fakt neskutecnej masakr, od prvni chvile zacne sled brutalnich, hysterickejch nebo hodne vtipnejch scen a vsemu tomu nasadi korunu zaverecna scena. Takle jsem se uz dlouho nenasmal. Herci jsou fakt vyborni, hlavne Slater, kterej ma vzdy plan a totalne protivna Cameron Diaz. Navic neni ve filmu nouze o brutalni a krvavy sceny. Je to proste masakr a Peter Berg je zkratka dobrej. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Snaží se to hrát na Tarantinovku, ale opravdu jen snaží. Vymyšlený to neni špatně, ale přece jen to neni nic, z čeho bych si nadšenim potřísnil kalhoty. Cameron Díaz je na pěst (ale to je cíleně), Jon Favreau je nesympatický nic a potěší Daniel Stern, pro nás známej jako Harry ze Sám doma. Kombinace komedie a thrilleru neni moc běžná, a je to risk. Tady risk moc nevyšel, byť se mi to celkem líbilo. Ale na víc než tři hvězdičky to není. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)

Reklama

Reklama