Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Předtím než se stal John Favreau nudným režisérem,býval také nudným hercem a celkově nemastné obsazení je trochu naškodu.4 musím dát už jen proto,že po všech těch naleštěných,sladkobolných a tupých,amerických naivitách sem tuhle černočernou šílenost už vyloženě potřeboval.Pařba ve Vegas může dopadnout i hůř než kocovinou a nezvěstným kámošem.Doslova nářez. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Teď vážně nevím, jestli jsem viděl správný film, ale snad ano. 75% filmu se tam hádají a navzájem na sebe řvou. To má být film? Velice přehnané, opravdu nevím, co si o tom mám vlastně myslet. Nebylo zde nic, co by mě mělo rozesmát. Naštěstí jsem se na to díval v nočních hodinách, což má nejspíš vliv na moje hodnocení, protože jinak vážně nevím, proč dávám tolik. P.S.Tak jsem nakonec po 10 minutách hodnocení snížil, nedalo mi to. ()

Reklama

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Příběh nerozlučných kamarádů,kteří si vyjedou do Las Vegas oslavit rozloučení se svobodou jednoho z nich.Všechno hezké a dobré se však obrátí a z kamarádů se stávají vrazi.Svatba se nakonec povede,ale asi ne tak,jak by si člověk představoval.Jediné,co tomuto filmu vytíkat je to,že některé scény jsou spíše k zasmání. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tarantinoidní řemeslně slušně zpracovaný úlet. 1) Zásadní minus vidím v žánrové neujasněnosti. Je to komedie, při které jsem se ani jednou neusmál, anebo thriller, při kterém jsem se nudil? Po úvodní předlouhé expozici střídal neohrabaný těžkopádný humor moralizující rozhovory, aby pak film slavně finišoval více či méně ujetými způsoby, jak se zbavit téměř všech svých herců. Měl jsem se bavit nebo bát? Jak mohou jít tyto dvě emoce dohromady?_____ 2) Vyjádření zmatku, nervozity a paniky je přesvědčivé a působivé, scénář slušný, herci většinou bez charismatu. Autoři filmu se zřejmě domnívají, že stačí ujetost a hodně cákanců krve, aby bylo na co koukat._____ 3) Tento film není můj šálek kávy. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane vo Vegas má zostať vo Vegas. Tak to banda kamarátov plánovala, lenže nerátala s tým, že miesto rannej opice budú nakupovať v Hornbachu pílku, sekerky, vrecia a lopaty. Filmu treba dopriať čas, najskôr môže zmiasť obyčajnosťou a neznesiteľnou Diaz, ale s kúpeľňovou etudou začína tá pravá zábava. Vypäté okamžiky sa radom miesia s černotou a vy môžete iba tipovať, ktože to bude mať pohreb najbližšie a vedzte, že sa poltucet naplní. Záverečné psycho po svadbe som si patrične užil a všetky tie "very bad things" čo sa pritrafili neveste jej zo srdcia prial. Holt, tiež som len človek. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Slovo "fuck" nebo jeho obdoby, jsou použité ve filmu celkem 124x. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama