Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (301)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jen lehce nadprůměrný animák. Ovšem brouky cirkusáky, to si vážně nechám líbit, pač mně osobně si tahle různorodá tlupa všemožných příšerek z hmyzí říše získala. Nojo, opět jednou jsem potěšil své infantilní já. Je to sice určené spíš té nejmladší generaci, pro dospělé občas nepříjemně táhlé a nepříliš vtipné, ale minimálně za "blešáka" to stojí. 3,5* se zaokrouhlením nahoru. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Bohužial,nejde to,musím tomuto filmu dať jednoznačných a právom zaslúžených 5 *.Výborná animácia,o ktorú sa postaralo štúdio Pixar animation.Keď sa spoja dvaja super giganti filmového priemyslu Walt disney a Pixar animation,tak vznikne super filmík,na ktorý sa nedá zabudnúť.Nádherný a pútavý príbeh,mravec Flik sa vydáva nájsť veľké chrobáky,ktoré by ich ochránili pred zlými nenásytnými kobylkami.Naozaj mi Flik prirástol k srdcu,obľúbil som si ho a počas sledovania mu držal palce.K tomuto filmu nemám viacej čo dodať,neviem či je to z nostalgie,ale tento film je riadna pecka.Bavil som sa,ako malý som to žral a verím,že Pixar takto bude aj naďalej pokračovať./90%/ ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Absolutně nadupaná a nabitá rodinná komedie! Vynikající příběh a skvělou hudbu ocení rodiče a vtipné herecké scénky s roztomilostí se zase jistě líbí jejich dětem. Výborně poučný film! Dobro zvítězí nad zlem. Zlo je ztvárněno zlými kobylkami v čele s Hopprem, který je opravdu kus drsného chlapa co umí vzít věci do vlastních rukou! Avšak mravenci se dlouho od kobylek utiskovat nenechají, protože mají odvážného a vynalézavého Flika, který je hlavní hrdina celého malebného příběhu. Hopper se dopouští na Flika skoro šikany, ale právě díky mravencově nebojácnosti ostatní mravenci pochopí že jich je na světě 100krát víc a kobylky si na ně nemůžou vyskakovat a už vůbec ne po nich chtít aby jim každý rok odváděli jídlo jakož tomu bylo doposud. Ve filmu je plno zábavných postav a skvělých vtipů, kterým se zasměje určitě každý divák bezohledu na věk. Film končí jak jinak než šťasntě a za doprovodu opravdu povedené hudby, kterou jsem již zmiňoval. Absurditou všeho, alespoň pro mě je, když na konci filmu kamera odjíždí od onoho kmene stromu kde se většina celého klání odehrávala a kde je právě to mraveniště, které po odjezdu působí miniaturním dojmem. Poté si člověk uvědomí, jak se celý ten příběh odehrál jenom uprosřed louky u jednoho stromu v mraveništi... nikde nic... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech slabsich pixarovskejch animaku, coz je taky trochu dany tim, ze ve stejnym roce vzniknul Mravenec Z a ten se mi libi vic. Coz ale neznamena, ze by tohle byl nejakej prusvih, to urcite ne. Sice nenabizi buhvijak originalni namet a dneska uz animace pusobi trochu jednoduchym dojmem, ale narozdil od novejsich pixarovek se nesnazi nijak vyrazne poucovat a je to spis proste zabava, kolikrat navic prijemne akcni a s povedenou hudbou a zvukama. Proste takova nenarocna a zabavna animovana blbost. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi je to na mě už moc dětské nebo okoukané. Nebavilo mě to tolik jako dříve. Spíše jsem se nudila, hlavně začátek je zdlouhavý, bavilo mě to jen chvílemi, když se tam konečně objevily cirkusáci, ale i tak to nebylo ono. Za mě průměrná pohádka, na kterou se stačí podívat jednou za rok, nepustila bych si jí vícekrát. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • Ve filmu se - stejně jako v mnoha dalších snímcích studia Pixar - objevuje vůz Pizza Planet. (DexMASTER094)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 162,8 milionu amerických dolarů, z celosvětových pak 363,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama