Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Steven dava pozausi nezbednikom , ktori zvracaju do lona matky prirody nebezpecne latky. Slusnacky juzansky nasmradla atmoska a par rozdanych ran, inak k nezaspaniu. Zaujimave je ze ked clovek chce podat pomocnu ruku prirode alebo inak zabranit znecisteniu, v ociach inych sa stava podivinom a nepriatelom. Chcem byt Tajny agent Jack a prefackat par lic. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Agenti dementi... Tak si jen tak dumám, komu jsou určeny tyhle Seagalovštiny. Jestli těm svalnatým blbečkům, co se rádi perou, nebo zamindrákovaným zoufalcům, co dostávají dnes a denně na >přesdršku< ... V tomto případku ještě tak za jednu vymlácenou prdzdičku hvězdičku... A proč že v téhle srajdě vzal roli Kris Kristofferson? Tak to je téma na pátrání pro nějakého tajného kulturního agenta... ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Občas se mi ten film plete s Aljaškou v plamenech, jenže tam hrál hlavního záporáká Michael Cain a vlastnil ropný vrt, kdyžto tady je Kris Kristofferson a má nějakej důl s toxickým odpadem... jinak je to úplně stejná chujovina... Zajímavé na těchto filmech je s jakou vervou sdurazňuje Seagal ekologické poselství (až z toho kosti praští) a přitom na konci každého filmů způsobí ekologickou katastrofu gigantických rozměrů.. Na druhou stranu je pravda, že Steven je tu od toho aby lámal ruce a nohy a ne kvůly svým intelektuálním schopnostem... ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Tak takhle neakcne akcni film se Seagalem jsem zatim nevidel. To, ze pujde o blbost a ze nad timto filmem nesmim moc premyslet, jsem pocital, ale tak hodne spatne jsem to opravdu necekal. Naprosto me odrovnala scena, kde hrdina Taggart (Seagal) oznami sve milence Sare, ze jeji bratr zahynul pri vybuchu v dole, a ona na to nerekne a neudela vubec nic. Ani nemrkne, ani se nepodivi. Vubec nic. Jen na otazku, zda pujde svedcit proti tem zlym, slibi, ze ano. 18% hvezdicek ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podprůměrný a schematický akční film, na kterém je snad všechno špatně, a to včetně akčních scén. A aby taky ne, když režijní taktovku v rukou třímá takový babrák jako je televizní režisér Félix Enríquez Alcalá. S ním by film natočil jenom blázen a dost se divím, že se tento film s evidentně televizním lookem vůbec dostal do kin. Tento nepovedený akční snímek jasně signalizoval definitivní konec Seagalovy kariéry. 0% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Hra postavy Stevena Seagala na kytaru není pouze hereckým výstupem. Seagal hudební nástroj skutečně velmi dobře ovládá a sám se v minulosti pokusil uspět na hudebním poli coby autor. Jeho debutové album "Songs from the Crystal Cave" vyšlo v roce 2004 jako mix country, etnické hudby, popu a soft rocku s hiphopovými prvky. V roce 2006 pak vydal další album "Mojo Priest". (DArtanan)
  • Jeb Stuart napísal scenár na základe vlastnej skúsenosti. Počas štúdia na vysokej škole pracoval ako tesár v meste Appalachia, kde v tej dobe došlo k nedovolenému znečisteniu prírody a celú záležitosť vyšetrovala EPA. (m.a.t.o.)
  • Při automobilové honičce, kdy Jack Taggert (Steven Seagal) jede v malém pick-upu a kamion ho přimáčkne ke skále, tak v jedné chvíli spadne Taggertovi na čelní sklo kámen a prasklé sklo Seagal vykopne. V dalším záběru je však sklo viditelně nepoškozeno. (rublik05)

Reklama

Reklama