Reklama

Reklama

Schůze

(TV film)
Drama / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 1999, 21 min

Obsahy(1)

Tragikomický příběh o vzpouře malého člověka proti mocenským praktikám totality. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Jak cestou na stranickou schůzi odrodit dítě, rozbít schůzi, stmelit mezinárodní česko-africké přátelství, rozbít mezinárodní česko-africké přátelství, vstoupit do služeb Straně, vystoupit ze služeb Straně. Divák se baví. Starší divák až zas tak moc ne. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Za první polovinu a hlavně úžasnou Báru Hrzánovou v sanitce rozhodně čtyři hvězdy. Jenže jakmile dojde na vyrovnání soudruhů s tatou čerstvě narozeného syna, který jim svou oslavou vlastně zrušil komunistickou venkovskou schůzi, malinko starší divák začne svírat ruku v pěst, že ty svině mají zase navrh (tak jak tehdy za socialismu ve skutečnosti měli). Druhá polovina je bohužel více realistická než vtipná, nepřináší úsměv, ale spíš politováníhodný pošklebek. I proto průměrné hodnocení, protože já se chci u bakalářské povídky bavit a ne se naštvat. Hudba: Jan Kolář ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rozvrátit schůzi tím, že se páni nalijou, to museli čekat odvetu. Muž pak podepisuje spolupráci a teprve až pod vyčítavými pohledy své ženy papír ničí. Sám by na to zřejmě nepřišel. Bára Hrzánová a Radek Holub každý za jednu hvězdu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama