Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi ani tolik smutnej fakt, že tahle hnojní série vůbec má třetí díl, protože je to přece jenom sbírka hospodskejch fórů, byť slepená dohromady příběhem, kterej by se bál režírovat i Uwe. Smutný mi přijde, že v době, kdy tohle zase reprízujou na nejhorším kanálu v Čechách (a slovo kanál je zde hodně důležité), je na prvních příčkách v kinech film Babovřesky. A já už myslel, že budu v pohodě, když jsem se ráno už jednou zeblil. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňákov žije fotbalem, a je to na celém městečku znát. Bohužel, oficiální tým Lea Khona se neprojevuje žádným extra výkonem (asi jako Brno v současném ročníku Gambrinus Ligy), a hrají tak strašně, že už se na to nemůže dívat ani Khonova příšerná tchyně. Ta díky vítězství ve Sporce má peněz na rozdávání, a tak se s Khonem vsadí, že postaví tým - který ten jeho rozdrtí. A vzhledem k tomu, že se zrovínka do městečka přistěhovala jedna rozvětvená cikánská rodina (která se s míčem na kopačkách snad i rodí), nemá hledání nikterak těžké ... U předchozích filmů jsem ještě přimhouřil oko, ale napotřetí to už Troškovi neusnadním. Sada vtipů je v kameňácké trojce rozšířena (díky cikánské rodině) rozšířena i o ty rasistické (což jak Troška určitě dobře ví, v naší krajině náramně frčí), nicméně největší příděl vtipů si už Troška vypráskal v prvních dvou Kameňácích, a na trojku už moc nezbylo. Fakt se divím (a v trojce trojnásob), proč ti herci do tohoto projektu šli - co jim za to rejža nabídnul? ()

Reklama

filmoid odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem četl jednu hudební recenzi Jana Rejžka na aktuální album Helenky Vondráčkové. Celý text vlastně popisoval Rejžkův pobyt na chatě a různé to opravování a kutilství. A v závěru - jen tak mimochodem - stála jedna věta, že ta nová deska národní Heleny stojí za prd. O Kameňáku se toho napsalo už hodně a většina recenzentů se ve svých textech právem ani neobtěžuje zacházet za limit dvou tří slov. On je ovšem celý ten konvoj Kameňáků docela mrazivě strašidelný na to, aby se dal odbýt pouhým záporem nebo nadávkou. Návštěvnost a neuhasínající popularita dokazují, že mezi námi vegetuje divácká subkultura, která u Trošky OPRAVDU relaxuje, královsky se baví a poetice kamenných komedií důvěrně rozumí. Tato subkultura víc než kdo jiný dokazuje, že představy o rovnosti mezi lidmi vždy byly jen pouhým snem: žádná ústava, žádné společné základní vzdělání, žádké morální a občanské kodexy, pracně probojovávané revolucionáři a obrozenci, všemi těmi nerudy, čapky a havly... před Kameňáky nic neznamenají. Vždy existovalo a bude existovat široké společenské dno, jež nejlépe rozumí fraškám a jednoduchým gagům... a o tohle dno se vede boj - nejen v politice, ale i v umění, ve filmu. Poud se elitám daří s touto základnou obyčejných lidí něco pozitivního dělat, posouvají se obzory vkusu a kulturnosti celé společnosti. Pokud je ona základna debilizována a odetizovávána, klesá celá společnost. Proto ten Kameňák 3 opravdu není jen taková obyčejná bžunda... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 3" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť a oceniť. Mne ten jeho štýl príde desne buransky plytký. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 3" je odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve trojce už Troška neředí tolik humor, snaží se přidat něco dějově zajímavého. Tentokrát je středobodem děje amatérský fotbalový zápas, na který přijede Dolly Buster. A tu si Troška mohl klidně odpustit a více se soustředit na gagy s romy, kteří trápí rodinku v sousedství. Občas je film nápaditý, ale pak se zbytečně shodí a dobrý dojem je pryč. Pocit trapnosti není tak velký, jak by se mohlo zdát, ale jako vadu bych viděl slabší dějovou linku a řada gagů se minula účinkem, anebo ještě lépe, neměly ve filmu vůbec být, ale zase tak hrozné to nebylo. A na odpad už teprve ne. 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Filmovou píseň "Nevěřím", v romštině "Na Pačav", nazpívali Yvetta Blanarovičová a Hynek Tomm. Hudbu složil Miloš Krkoška a otextovali ji představitelé romských rodičů z filmu Ervín Oláh a Ilona Ferková. (funhouse)

Reklama

Reklama