Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Beatle 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak absurdní a nesmyslné, až je to dokonalé. Roztomilý Jake Gyllenhaal, skvělé gagy, mrtvé krávy a náboženské sekty. Člověk, který zkombinoval tyhle čtyři věci dohromady, musel být naprostý magor a přitom totální génius :D Já vlastně ani kvůli tématu nechtěla ten film moc vidět. Ale berete-li ho s nadsázkou (a že to jinak nejde), je to skvělá podívaná u které se můžete opravdu velice upřímně zasmát! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bubliňák naprosto průměrná, nudná, ničím zajímavá kravina, která je zajímavá možná jen tím, že hlavní roli má dnes známý Jake Gyllanhaal. Bavit se moc ale jinak nebudete, po 20 minutách víte, že princ získá princeznu, svobodu a půl království a ono se to světe div se taky stane. Film maximálně na nedělní dopoledne k snídani. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu specificky film. Komedie, kterou nutno odkoukat od zacatku do konce. Pujcil jsem si to hlavne kvuli Jakeovi a Trejovi, zajimalo mne, co tihle dva delaji spolu v komedii :D. No, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen. Je to sice ujete, naprosto silene, plne blaznivych postavicek, ale bavi vas to, bavi od zacatku do konce. A k tomu naprosto skvely hudebni doprovod. A dokonce jsem uronil i jednu slzu ;). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Docela podařená a zábavná road movie o klukovi v bublině, která s humorem chvílemi zachází až příliš do extrémů, ale na druhou stranu se tam pořád tolik děje, a některé nápady jsou na nenáročnou komedii hodně dobré, že se to dá odpustit. A vidět pohromadě obra z Velký ryby a me-mini z Austina Powerse mě neskutečně zahřálo na srdci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

A opet pujdu proti proudu :-) Puvodne jsem tu mel 3 hvezdicky, ale nyni po nescetnych reprizach na HBO to musim opravit ne o jednu, ale hned o 2 hvezdicky nahoru. Kdyz jsem tento film videl uz asi po pate, tak jsem si zacal vsimat drobnych detailu, ktere z teto komedie dela neco neobycejneho. At uz je to uzasne roztomily Jake Gyllenhall, genialni Danny Trejo a jeho motorkarsko/zmrzlinarsky gang, Bright & Shiny kult, Doktor Phreak, typek na autobusove zastavce, Pappy, Pippy a Behna nebo Japoncici. Pokazde, kdyz tento film davaji, tak se na nej znovu podivam a to se mi stava pouze u hrstky filmu."Dekuji inspektore, dnes vecer se za Vas pomodlim ... abyste dostal rakovinu varlat!!!"... "Zmrzlina! Zmrzlina! ... Curry!!!" ... "Prave umrelo prase Karla Pettersna!" ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama