Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

I přes svou naprosto šílenou pointu mě snímek od začátku do konce dokázal neuvěřitelným způsobem bavit. A to bych do sebe neřekl, že takto podány děj jsem schopen vůbec vstřebat a navíc ještě se zasmát. Takže, šílené postavy, ztřešténý děj. Nejdříve jsem myslel, že film přepnu, ale minuty běžely a běžely a já byl najednou na konci. Nejspíše už komedii nikdy znovu neuvidím, ale jako večerní výplň mě to naprosto uspokojilo. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak absurdní a nesmyslné, až je to dokonalé. Roztomilý Jake Gyllenhaal, skvělé gagy, mrtvé krávy a náboženské sekty. Člověk, který zkombinoval tyhle čtyři věci dohromady, musel být naprostý magor a přitom totální génius :D Já vlastně ani kvůli tématu nechtěla ten film moc vidět. Ale berete-li ho s nadsázkou (a že to jinak nejde), je to skvělá podívaná u které se můžete opravdu velice upřímně zasmát! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Docela podařená a zábavná road movie o klukovi v bublině, která s humorem chvílemi zachází až příliš do extrémů, ale na druhou stranu se tam pořád tolik děje, a některé nápady jsou na nenáročnou komedii hodně dobré, že se to dá odpustit. A vidět pohromadě obra z Velký ryby a me-mini z Austina Powerse mě neskutečně zahřálo na srdci. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Tento komentár píšem v horúčke. Ja neviem, ale bola to celkom parádna oddichovka. Dej, ktorý bol už vyrozprávaný na tisíce spôsobov. Chalan miluje krásne dievča (už len kvôli nej sa to dá pozerať), ale nič jej nepovie a ona sa teda rozhodne vydať sa za totálneho tupca. Náš hrdina sa, ale rozhodne, že to tak nenehá a ide svatbu prekaziť a tak sa vydáva na nebezpečnú cestu, na ktorej stretne naozaj hocikoho. Kto by už o niečom podobnom nepočul. Bubliňák je presne o tom, ale dosť pritiahnutý za vlasy. Jake Gyllenhaal to hrá ako keby bol naozaj celý život zavretý v bubline, Marley Shelton je krásna a s tým si tu v pohode vystačí a na koniec Danny Trejo ako drsný motorkár, ktorého opustila jeho frajerka Lavína je čerešnickou na tejto sice len jednoposchodovej ale celkom chutnej torte (možno je skôr nejaký orech ako čerešnička).60% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Bubliňák je film o klukovi co od mala musí žít v bublině ,kterou. mu vytvořila jeho matka,aby ho ochránila před světem i když mu namluví,že je to protože se narodil bez imunity a kdyby se pohyboval bez své bubliny a mimo svůj pokoj tak by zemřel.Jimmy ,ale dospívá a tak se s kamarádí s holkou z vedlejšího domu a co se nestane-zamiluje se,ale ona i když ho má ráda tak si má vzít jiného a Jimmy tak překoná strach a uteče i ve své bublině,aby zabránil svatbě Chloe a přitom potkává různé lidi co mu přinesou nejednu srandovní situaci.Průměrná komedie s neobvyklím nápadem.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama