Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Může na světě být ještě více roztomilejší a bláznivější film než Bubble Boy? Ráda bych věřila, že ano. Je to tak hezky naivní, a pozitivně komediální, ale zato tak hrozně originální film, že se nenechat vtáhnout, by byla opravdu škoda. Mladý Jake Gyllenhaal na tuto roli sedí jako p*del na hrnec a když přijde na soundtrack, lepší jak v mnoha vysoko-rozpočtových filmech. Vím, že bych se měla stydět, když řeknu že mám pro tenhle film slabost, ale not really. - "Hi, it's my first day out in the world." ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

je fakt že děj je šílenej,ztřeštěnej a ještě kdovíjakej ale když se chci jednoduše pobavit a nechtít přemýšlet nad tím či oním,tak si pustim tenhle film,páč ten je na to jak dělanej.....nejlepší byl ten ten chlápek na zastávce..co tam vůbec dělal,prodával lístky nebo jen poskytoval informace o jízdním řádu.?..pro mě-80%... ()

Reklama

Vanchovi 

všechny recenze uživatele

Toto pozeráte, keď film vyberá frajerka. Keďže tam hrá Jake Gyllenhaal, tak som tomu dal šancu a bol som celkom prekvapený. Aj keď je to úplná šablóna s od začiatku jasným koncom, má to dosť dobré vtipy, škoda len toho záveru, ten mohol byť aj lepší. A v bahennej bitke proti dvom prsaticiam o 500 dolárov by človek vyhral, aj keby prehral. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem se kupodivu bavil naprosto skvěle a dokonce dvakrát nahlas se zasmál, ale jak se začala přísahat věrnost vlajce (a radši nechtějte vědět co to tady znamená), byl z toho pak sice dost absurdní film (ostatně, jak samotný námět napovídal), ale zároveň příliš infantilní. Odstranit ty sexuální narážky a scénu s krávou a zfleku by to mohl být film pro děcka. Jako neříkám, něco mě taky pobavilo, třeba ta šílená sekta byla super a výchova Jimmyho povětšinou také (až na to s tou vlajkou, to bylo spíš trapné než cokoli jiného), ale to horší a nevtipné u mě prostě převládá. Holt to mohlo vypadat mnohem líp, no. Stejně je na tom všem nejzajímavější, že hlavní roli tu má Donnie Darko - ve stejný rok, co vznikl Donnie Darko. Lepší 2* ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Bubliňák je film o klukovi co od mala musí žít v bublině ,kterou. mu vytvořila jeho matka,aby ho ochránila před světem i když mu namluví,že je to protože se narodil bez imunity a kdyby se pohyboval bez své bubliny a mimo svůj pokoj tak by zemřel.Jimmy ,ale dospívá a tak se s kamarádí s holkou z vedlejšího domu a co se nestane-zamiluje se,ale ona i když ho má ráda tak si má vzít jiného a Jimmy tak překoná strach a uteče i ve své bublině,aby zabránil svatbě Chloe a přitom potkává různé lidi co mu přinesou nejednu srandovní situaci.Průměrná komedie s neobvyklím nápadem.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama