Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Třetí díl soumračně - úsvitné řady v sobě nenápadně skrývá něco víc, než "jen" vydařené oddychové béčko, a to prostřednictvím postavy Ambrose Bierce (naprosto vynikající Michael Parks). Jak jsem se dočetl, onen americký novinář a spisovatel horrorových a mysteriózních povídek skutečně beze stopy zmizel během občanské války v Mexiku koncem prosince roku 1913. No a pakliže jste někdo četli jeho povídku Případ na mostě přes Soví řeku (na kterou je odkaz i ve filmu), mohla vás napadnout nabízející se pointa, že filmový Ambrose Bierce ve skutečnosti zemřel hned na začátku před popravčí četou, a celý film pak byl vlastně jeho posmrtný sen, respektive sen v okamžiku smrti před odchodem duše do posmrtného barda... Ale dost metafyziky. Hangman's Daughter je epičtější, pestřejší a na pohled přitažlivější než dvojka, ale k plnému počtu mi přeci jen ještě trochu něčeho schází... Nejspíš za to může opět ta televizní výprava (jedná se o video film). Jinak z mé strany ovšem naprostá spokojenost, se scénářem i s herci. Skvělého Michaela Parkse už jsem zmínil, dál mě zaujal třeba kat Temuera Morrison, biblistka Rebecca Gayheart, a upíří matka Sonia Braga mi i přes svůj věk přišla víc sexy, než její dcera Esmeralda (Ara Celi) i Salma Hayek dohromady (tedy ony jsou vlastně jakoby jedna a táž osoba). Nejhustší ovšem byla "babička"... ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší než druhý díl, zasazení do divokého západu se ukázalo jako slušný tah. Bohužel to je asi jediná větší výhoda, a tak budu víceméně kopírovat předešlé hodnocení. Spousta krve a zvrhlostí graduje víc než předtím a kdo má rád tenhle styl černého humoru, asi si přijde na své. Já se tak akorát zasmál ukopnutým upířím kulkám. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň poslední (co já tedy vím) díl od povedené sérky o jednom upířím hostinci.Samořejmě co se do kvalit kultovní první části týče,nesahá jí ani po kotníky,ale i tak jsem se pěkně béčkově pobavil.Opět dobrák Danny Trejo coby barman,to je prostě mazák:).Série gore scén dle libosti a gusta milovníků tohoto žánru, dostatečně suchý humor,no pro mě lehce nadprůměrná zábava.3,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě nijak nedostal, naopak si myslím, že to je splácanina, která do série ani moc nepatří. V případě třetího dílu jste alespoň rádi, že je to prostě obyčejné béčko a nic víc, které je místy trochu akční, místy je trochu hororové a navíc je vidět, že zde byla snaha alespoň trochu v mytologii pokračovat. I tak je to ale celkově spíše podprůměr, který by klidně mohl zůstat zapomenut. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hrdina občianskej vojny a spisovateľ Ambrose Bierce odišiel do Mexika s úmyslom pripojiť sa k revolučným jednotkám rebela Pancho Villa. Posilnil jeho rady. No ešte pred tým zažil desivé dobrodružstvo s bandou krvilačných upírov. Oproti pôvodnému snímku, ktorý v roku 1996 natočil režisér Robert Rodriguez je toto tretie pokračovanie len slabý odvar. Pokus natočiť mexikánsky vamp western sa moc nevydaril. No na jedno pozretie a za dve hviezdičky to stojí. ** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)
  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)

Reklama

Reklama