Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Upíři znovu tady! Upíři Johna Carpentera vás přivedli až na samý okraj hrůzy ... buďte připraveni na to, že tentokrát překročíte hranice. Drsný zabiják upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) se vydává na lov krvežíznivých tvorů do srdce Mexika, kde dostal nový úkol od záhadného klienta. polečně se skupinou zabijáků, ve které je i atraktivní Zooey, jež by mohla, ale nemusela být jednou z nemrtvých, se Derek pouští do boje s rostoucím počtem nebezpečných upírů prahnoucích po krvi a jejich úskočným a mocným vůdcem, který má však pro ně svůj vlastní plán... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lovec upírů Derek Bliss (Jon Bon Jovi) dostává nový úkol - má dát dohromady partičku lovců, a vydat se do Severního Mexika zastavit rostoucí počty upírů v tamních krajích. Jenže všichni, které si do svého týmu vybral, se v poslední době rozhodli pověsit své řemeslo (a svůj život) na hřebík, a tak musí dát dohromady jinou partu - místního teenagera (Diego Luna), skoroupírku (Natasha Gregson Wagner), kněze (Cristián de la Fuente) a upírobijce z Memphisu (Darius McCrary). To už je tým, se kterým by se možná mohl šéfce upírské bandy postavit ... Už původní Carpenterovi upíři nebyla žádná výhra, a natož toto "pseudopokračování". V půlce filmu jsem se přistihl, že jen tak podřimuju - a to se přitom snaží být film docela akčním. Nu což. A ještě ... jedno staré přísloví praví - Ševče, drž se svého kopyta. Stoprocentně to platí i o představiteli hlavní role, Jon Bon Jovim. Jestli je něco horšího než hrající zpěvák, tak už snad jen zpívající herec ... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Další hodně nepovedená, zbytečná a absolutně nezáživná recyklace původního filmu. Silný příběh u tohoto typu filmu ani neočekávám ale zábavu a napětí ano. Marně! Klišé, nuda, pruda, nic! Zvlášť nešťastný byl výběr titulních postav. Jon Bon Jovi jako drsný a nemilosrdný "upírobijec"? Hahaha (Sorry Jonny, ale na to nemáš ani herecké předpoklady ani vizáž... ale nic si z toho nedělej, proti té hlavní upírce, si byl ještě extra-třída) ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je moc i na me - ani se nebojite, ani se nebavite, jenom nestihate kolik krve dokazou upiri v monastyru rozmazat, jak se uplni levaci stanou neohrozenymi bijci uplne tupych upiru - az je vam jich lito... TFUJ!!! A jeste ten hlavni predstavitel, co si mysli, ze si uprostred pouste zasurfuje - to je mazec!!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opět béčko, který mě nějakým uchylným zbůsobem lákalo. Ano, nebylo to nic jinýho, než vidět Bon Joviho rasit upíry a hláškovat.. bohužel se mi to z půlky nesplnilo, Jovi rasí sice upíry tak dvakrát do roka.. a pronáší u toho nudný táhlý dialogy po celý film. Když už teda Mexiko, navštívim příšte radši Danny Treja, tam bude aspon nějaká zábava. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

V žádném případě ne tak špatné jak jsem po přečtení některých zdejších komentářů čekal, ale na první díl od Carpiho to samozřejmě nemá. Hlavní upírka moc charisma nepobrala, ale na druhou stranu to je pořádná kost. Celkově se jedná o průměrnou upířinu na kterou se celkem dobře kouká, ale za pár dní už ani nebudete vědět o co tam vlastně šlo. V žadném případě to ovšem není zbytečná ztráta času a za zkouknutí to určitě stojí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Akademie sci-fi, fantasy a hororových filmů v USA ocenila snímek v kategorii nejlepší DVD. (Terva)
  • Ray Collins (Darius McCrary) má ve filmu zbraň Smith & Wesson 916A ráže 12 Gauge. (dc125)

Reklama

Reklama