Reklama

Reklama

VOD (1)

Splašený vlak se řítí rychlostí 100 mil za hodinu a vám budou vstávat vlasy hrůzou! Uvidíte jedinečné, na Oscara nominované výkony Jona Voighta a Erica Robertse. Akce, napětí a nečekané vyvrcholení na vás čeká v thrilleru Splašený vlak. Manny (Jon Voight) - drsný trestanec v odlehlé věznici na Aljašce - podnikne se svým spoluvězněm Buckem (Eric Roberts) odvážný útěk. Dostanou se do nákladního vlaku a plnou parou míří za svobodou. Jenže strojvůdce uprostřed jízdy zemře na srdeční příhodu a muži zůstanou sami ve vlaku blížícím se šílenou rychlostí k jisté katastrofě. Pak ale objeví třetího pasažéra, krásnou železničářku (Rebecca De Mornay), která je stejně tak zoufalá - jako rozhodnutá přežít - jako oni! (MGM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Předchůdce Nezastavitelného a Nebezpečné rychlosti, který rozhodně dokáže v akční rovině zaujmout. Musím se podívat jaké byly v roce 85 Oscarové nominace, ale pokud se v téhle trošku béčkové záležitosti našli dva herci, které Akademie dokázala nominovat, potom rozhodně před nimi klobouk dolů. Samotný konec je skvěle natočen, ty emoce opravdu tryskají, jenže dlouho se toho zase až tolik neděje, naši uprchlí hrdinové více než půlku filmu vůbec netuší, do jakéhože vlaku to vlastně nastoupili. 65% ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrně zpracovaný thriller, jehož námět pochází z hlavy japonského filmového mága Akiry Kurosawy. Jon Voight tu předvádí jednu ze svých nejlepších rolí-rozporuplného záporáka, kterého nenávidíte a současně mu držíte palce.. Eric Roberts je výrazně slabší, ale film to ustojí. Povedené dílko, které ale není pro každého.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,936,012Tržby Celosvetovo $9,100,000║ Herci Jon Voight a tiež Eric Roberts sú fajn, len škoda že dej nie je viac húževnatý, lebo veci čo sa udejú v nezastaviteľnom vlaku majú niečo do seba ale na celý film mi to príde trošku málo. /60%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako neskôr Nezastaviteľný vlak a v niektorých fázach aj za plný počet. Najmä keď si človek uvedomí rok výroby, tak film ponúka naozaj pekné akčné a napínavé scény. Len škoda, že tu miestami kĺže do úrovne vtipnosti, ktorá mi tu vhodná nebola. Stále som hľadal, v čom sa Jon Voight má podobať na svoju dcéru Angelinu Jolie a pátral som márne. Až potom mi došlo, že je viac po svojej matke Marcheline Bertrand. No a záverom možno konštatovať, že práve herectvo Jona Voighta sa mu tu vydarilo oveľa viac než jeho dcéra. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Joo tohle bylo žrádlo! Voight uniká z vezení uprostřed zamrzlého kraje.. společně s ním prchá i jeho velký obdivovatel a spoluvězen mladej Eric Roberts. Sedaj na nejbližší vlak, ale nevědí, že se strojvedoucím to tak nějak seklo a vlak je téměř nezastavitelný.. napětím, hustou a zmrzlou atmosférou a genialní hudbou naplněnej thriller s mim velikým oblíbencem Jonem Voightem v roli napůl psychopatického přesto lišáckého vlka samotáře (přesně takhle ho mám nejradši). Konec neměl chybu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (29)

  • Obie Weeks byl v době natáčení zaměstnancem Aljašských drah. Roli ve filmu dostal, protože byl současně ctižádostivým hercem. (džanik)
  • Eric Roberts před natáčením několik měsíců cvičil, aby nabral svalovou hmotu. (džanik)

Reklama

Reklama