Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Deratizer

A já nesouhlasím. Kládu mám vcelku rád, ale tak do devadesátek. Pak už to je samá sračka. Ale toto? Všechno špatně. Ale fakt všechno. Temná nuda. Po chvíli jsem u toho paralelně reklamoval špatně vygenerovanou pojistku, přemlouval starý noťas, aby mi udělal hotspot pro mobil apod. a to byla mnohem větší zábava. Jinak bych u toho asi usnul.

nanamarak1

nanamarak1 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Zcela souhlasím, většina komentářů se dá zkopírovat a napsat k kterémukoli filmu a člověk nepozná, že byl napsán k Replikantovi.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Proč tento i jiné filmy s Van Dammem, přestože nejsou  opravdu tak špatné, většina hodnotí odpadově?Odpověď je přece logická. Každý se řídí tím, kdo má nejvíc bodů a tím pádem hodnotí podle něj, aby si ladil s co nejvíce uživateli a tím si taky nahrabal body!!! Za sebe mluví i řada prakticky nic neříkajících a hloupých komentářů, ze kterých nelze  prakticky vyčíst pohled komentujícího na daný film, prskne tam jednu urážlivou a špinící hlášku, aby tam něco napsal a tím to hasne. A to nemluvím o tom, že kdyby tam kolikrát nehrál Van Damme, tak by ty filmy v mnoha případech nebyly komentovány jako neskutečný sračky. Co takový hloupý film Utržený ze řetězu? To nic? To může mít vysoké hodnocení? To snad není dementní film? Odpověď zní: Ano je! A mnohem víc než Replikant.

na příspěvěk reagoval nanamarak1, Patrick_VI.

Reklama

Reklama