Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já mám rád humor, který produkuje Adam Sandler, ale David Spade v hlavní roli postavy, která je od začátku protivná, to není něco, co by mě dokázalo strhnout na celý film. Navíc je zde humoru celkem málo a těch pár vtipných scén to opravdu nevytrhne. Je skoro škoda na tohle plýtvat časem, protože zbytečnější romanci jsem snad ještě neviděl. ()

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Ľudia my sme pozerali na rovnaký film? Nevznikol nejaký podobný film a jedna polovica, ktorá videla prvý dáva odpady a tá druhá, ktorá videli druhý film hodnotí ****? Bohužiaľ asi nie ... Ja som sa vôbec nebavil, vlastne som sa príšerne nudil. Djkoma napísal, že to na rána stačí, a ja som to pozeral ráno a asi to zachránilo tú jednu hviezdičku, ktorú dám. Film Joe Dirt už v živote nezapnem ! Jedine, že by ma chytili na škripec a mučili by ma. 25% (Pár skvelých vtipov nezachráni film, a navyše tých vtipov bolo minimum). ()

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné, vulgární a trapné. Když nad tím tak přemýšlím, tak ubožejší komedii jsem neviděla a že jsem jich viděla už dost (myslím těch ubohých). Jeden z momentů, co si z filmu pamatuju je, jak se psovi přilepily koule k verandě, a to si nepamatuju proto, že by to bylo vtipné, ale proto, že nic debilnějšího jsem už dlouho neviděla. PS: Film dávali pod názvem Joe Špína (ne Špinavej Joe, jak je zde uveden název filmu). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mne to pripadalo ako za vlasy pritiahnutá komediálna verzia Forresta s nechutnými, oplzlými, otrepanými, no čuduj sa svete na pár miestach aj zábavnými hláškami. Popisu absurdnú cestu životom Joea, ktorý je totálny looser, scenár lacný ako deravé ponožky, no aj tak som sa nevedel od toho odtrhnúť a musel dopozerať dokonca. Proste na každého platí niečo iné. A Walken sa dá nahovoriť na každú somarinu. Ale to sa mi ráta. 60%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)

Reklama

Reklama