Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Nejlepší hláška tam zcela jasně zazněla: ''Hele, máš zaracha'' :D Fred Ward to pohřbil.

budji

budji (hodnocení, recenze)

čekal jsem hovadinu, dostal jsem hovadinu. A překvapivě jsem se u toho stihl i docela pobavit. :D

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

No úplně nejlepší komedie to sice není, ale odpad si to rozhodně nezaslouží.

FandaF

FandaF (hodnocení, recenze)

Nemůžu hodnotit jinak, mě se to prostě líbilo, nebylo tam nic z toho co tady někteří píšou. Čekal jsem to nejhorší a byl jsem velmi příjemně překvapen. Je to takový převyprávěný a zparodovaný Forest, ale jen vzdáleně, spíš čekejte velmi zvláštní a v podstatě originální komedii. Na tuto oddechovku se určitě dá po čase podívat zas.

 (hodnocení, recenze)

pre nás zvrátenejších, ktorí v komédiách neh adáme svetové výkony a super trháky ideálny film. Nič pre kres anov a puritánov :)

Reklama

Reklama