Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co se mi na této komedii strašně zalíbilo, tak to, jak je brána. Skýtá spoustu absurdních situací, nicméně nemá potřebu na nich vysloveně stavět (žádná nahota a minimum fekálního humoru) a tak zde první housle hraje hlavně příběh samotného Joea Špíny, který je plný naděje a nalézání sebe sám. Dalo by se říct, že je to až taková fiktivní autobiografie, jen lehce lízlá typicky šílenou komediálností, která se žánru rozhodně nevyhne. Joe nepůsobí jako naprostý, vymatlaný idiot, kdy je zvykem dosazovat do podobných komedií takovéto hlavní charaktery, ale naopak má svůj rozum, optimistický pohled na věc a i když zůstává takovým tím prostým člověkem, pořád to není někdo, z koho by udělal idiota každý a vždy. Kromě toho, že je to už na první pohled neskutečný sympaťák. Dohromady tedy velmi příjemná, milá komedie, která pobaví, dokáže vyzdvihnout i leckteré emoce a i za sebehoršího večera člověku vykouzlí příjemný úsměv. Pro mě osobně velké překvapení poté, co jsem kdysi tento film zběžně minul v televizi a usoudil, „že to bude blbost“. Ano, je, ale velice dobře napsaná a zrežírovaná. A pojetí ve stylu vyprávění je jen taková zajímavá třešnička navíc. 80% ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

Reklama

JimmyMadison 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv většina lidí hodnotí tento film jako odpad, jednou, dvěma, nanejvýš třema hvězdama, nezbývá mi než se odtrhnout od davu a dát filmu plný počet. I když si uvědomuju že je Špinavej Joe naprosto béčková komedie plná narážek, lehce nechutných scén a nevhodných vtipů, je to film jehož účelem je nepřemýšlet ale smát se, a s tímhle úmyslem ho taky produkční společnost Happy Madison stvořila. Joe Špína (alias komik David Spade) vypráví svůj životní příběh v jedné rozhlasové stanici, za účelem najít své rodiče, které v mládí ztratil. Všem příznivcům bláznivých komedií můžu tento film vřele doporučit... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hodně ubohá komedie, u který jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Spíš trapný, než vtipný. Část filmu, která měla parodovat Mlčení jehňátek pak byla tak trapná, že jsem měl chuť vypnout televizi. Navíc David Spade nepatří zrovna mezi moje oblíbený herce a tady byl vrcholně ubohej. No potěšila mě snad akorát účast mojí oblíbenkyně Jaime Pressly. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nechytilo za kulky. Podobně šílený humor mám obvykle rád, ale tento snímek jen tak prosvištěl kolem. Úsměvných momentek je naprosté minimum, jsou-li vůbec nějaké. Příběh se mi nelíbil. Ze všeho nejvíce odpuzující je ovšem sestřih hlavního hrdiny. Na tento paskvil musíte být zřejmě patřičně naladěni. Ideálně snad i posilněni. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama