Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na co Todd Phillips sáhne, to se mu povede a je to vždycky strašná prdel. A Road Trip se jeho standartům rozhodně nevymyká. Je to místy správně ulítlé a už jak název napovídá, jde o trip, který se tak trochu zvrtne a který přinese víc než dost zábavy. Vidět Stiflera potěší vždycky, všechny hlavní postavičky jsou solidně "své" a úsměvné a ikdyž to rozhodně není žádná převratná komedie a řadí se do toho žánru tuctových, ne až tak zapamatovatelných 90minutovek, u kterých člověk jen vypne a baví se, tak jsem si ji užil. Fajn oddechovka. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na celý život. Již od dětských střevíčků byli Josh a Tiffany stále spolu, a nic je od sebe nemohlo rozdělit. I při studiu na vysoké škole, kdy je dělilo tisíce kilometrů, si každý den psali a volali. Jenže pak Tiffany přestane Joshovi odpovídat, a ten má pocit, že jejich vztahu je konec. A navíc se mu začíná líbit krásná Beth, které Josh taky není lhostejný. Jejich první společnou noc si zpestří natočením na video, a shodou nešťastných náhod tato videokazeta putuje k Tiffany místo srdceryvného vyznání lásky. A tak musí Josh zburcovat své spolužáky, a společně vyrazit na cestu, aby se pokusil vztah s Tiffany ještě zachránit ... Oproti standardním teenagerovských filmům je Road Trip až překvapivě vtipný, výskyt fekálního humoru je snížen na minimum (i když ani tady se jej tvůrci nevyvarovali - viz. snídaně v bufíku), ale celkově dobré pocity přetrvávají. Herecké obsazení na tento typ filmu naprosto ideální - hlavní hrdiny skvěle doplňuje Tom Green, jehož postava zde byla stoprocentně zbytečná, ačkoliv scény s ním patřily k těm nejzábavnějším (např. krmení hada). DJ Qualls a Sean Williams Scott naprosto boží... ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech mi to už nepřijde tak vtipné jako dřív, ale snižovat o hvězdičku si nedovolím, protože Road trip mi poskytl celkem už (zatím) asi 9 hodin dobré zábavy. Todd Phillips prostě ukázal, že jeho komedie budou i v budoucnu plné skvělých herců a spousty výborných nápadů, u kterých se divák bude válet smíchy. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

OK, je to teenagerská komedie, nicméně i já se musím přidat k početné skupině lidí, kteří ač tento žánr nemusí, tak se příjemně bavili. Musím dokonce říct, že nebýt tam těch několik typických fekálních scén (sice bych je spočítal na prstech jedné ruky, ale obličej jsem při nich křivil tak, že je nemůžu opomenout) bylo by hodnocení ještě o kousek vyšší. Neříkám, že je to nějaká inteligentní zábava, ale fórky mají šťávu a jsou většinou skvěle vypiontované (celá akce s přeskokem mostu je nezapomenutelná). Velkým plusem také je ladění do road movie, o které už jsem psal, že je trochu sázkou na jistotu a ve spojení s tímhle žánrem to přidalo další kladné body. Musím taky pochválit konec, který byl nečekaný a poměrně neklíšovitý. Ode mě tedy palec nahoru a spokojené tři hvězdy.....škoda že následnící tohohle jednoho z průkopníků žánru si z něj vzali takřka jen to mizerné, mohlo to být úplně jinde. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl dnes už podruhé na tripu, ale tenhle byl pro mě jaksi horší. Když jsem film viděl poprvé, byl jsem podstatně mladší než dnes, a jedině to může omluvit mé původní hodnocení. Dnes jsem se u filmu po většinu času hlavně nudil, chvílemi jsem se za tvůrce i styděl, a protože od komedie očekávám hlavně humor a zábavu, měl bych snímek správně zodpadovat, hvězdičku ale ponechávám za Amy Smart. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Josh (Breckin Meyer) vytáčí před hovorem s Tiffany (Rachel Blanchard) v Texasu sedm číslic. Ve skutečnosti se ale při volání do Texasu vytáčí čísel jedenáct. (filmsim)
  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama