Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Pěknej a napínavej film. Sice o co se jedná mi došlo mnohem dřív, ale na druhou stranu jsem nepochopila motiv. A jestli si myslím, že ho vím, tak mi to přijde divný a blbý, tak proto ubírám hvězdičku. Každopádně Ryan tady moc příjemně překvapil, jeho postava se mi líbila nejvíc (způsob myšlení i morálka) a Statham měl taky docela neobvyklou roli. Ráda si to ještě někdy pustím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání, čekal jsem to přece jen o fous lepší. Film mě prakticky ničím zvláštním nezaujmul. Snad jen tím že zde hraje v akčním filmu netradičně Ryan Phillippe z Velmi nebezpečných známostí. Jinak na tento kousek brzy zapomenu. Trošku se začínám bát o Jasona Stathama, aby nebylo za chvíli přestathamováno. Snad ho nebude chtít do filmu každej rejža. ()

Reklama

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Vypněte mozek a koukejte. Potom vás možná tento snímek pobaví, udrží vás v napětí a nakonec vás překvapí rozuzlením zápletky až těsně před závěrečnými titulky. Pokud si ovšem zapomenete mozek neprozřetelně vypnout, tak se buďto budete neuvěřitelně nudit, nebo si stihnete s kamarádem zahrát po telefonu několik partiček šachu.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Ryan Phillippe, Jason Statham, Wesley Snipes, akce, děj, dobrá hudba, povedená kamera -místy kolístavé tompo/// Tak tohle na mě působilo více jako kvalitní kriminálka, která by se neztratila ani před Kriminálkou Miami. Už vidím jak by z toho mohla být krásná série v tak nabitém obsazení. Dobře, troška fantazie přece neuškodí. A až v druhé řadě je to akční film. Jason Statham toho tolik nepředvede jako v jiných filmech a Wesley je trošku upozadněn. Do popředí se dostane Ryan Phillippe. A je to dobře, konečně si ho po dlouhé době užívám. Natassia Malthe a Keegan Connor Tracy potěší, i když se jen mihnou. Přesto že se to jmenuje Chaos, divák v ději bude mít docela přehled. Jen to co je na začátku zřejmé se ke konci změní, ale nebudu prozrazovat. Třeba si řeknete, že by vás to nenapadlo. Takže až na mírné kolísáni akce, kecání, akce, nic se neděje, kecání, akce je to povedený film./// Celkem 74%/// ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný film, obstojní herci v čele s mnou oblíbeným Stathamem a celkem zdařilý scénář s povedenými zvraty. Velmi jsem se těšil na konec v očekávání ultramegafightu mezi Stathamem a Snipesem. K tomu ale bohužel nedošlo, což je naprosto nevyužitý potenciál, máte-li k dispozici takové ultimátní borce, kteří už se v jednom filmu, také nikdy nemusí setkat. Právě toto zklamání mi nedovoluje dát více než tři hvězdy. Ohromná škoda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • V scéne, keď Shane (Ryan Phillippe) naháňa na motorke podozrivého na červeno bielom Forde pick up, tak si môžeme všimnúť, že čelné sklo auta je v jednom zábere rozstrieľané a v ďalšom celé. (ČSFD)

Reklama

Reklama