Reklama

Reklama

Opravdový život

  • Kanada Sleepwalking
Trailer

Obsahy(1)

Peklo osamění a dospívání bez těch nejbližších.  Jedenáctiletá Tara se musí smířit s tím, že její nevyrovnaná matka náhle někam odjela s mužem, jemuž právě věnuje pozornost. Zatímco marně očekává její návrat, stále více si uvědomuje, že se o sebe nedokáže postarat. Otce Tara nikdy nepoznala a tak ji pod svá ochranná křídla alespoň na nějaký čas bere bratr matky, James...
Filmové drama o tom, jak je obtížné vymanit z nepříznivých rodinných okolností i předurčenosti osudu natočil režisér Bill Maher. Ve svém debutu se opřel o silný příběh a herecké výkony známých představitelů: Charlize Theronová ztvárnila úlohu Joleen, Dennis Hopper hraje tvrdého farmáře Reedyho. Hudbu k snímku napsal vynikající skladatel Christopher Young. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Říkejte si, co chcete, ale Nick Stahl je výbornej herec :) O AnnaSophii Robb ani nemluvě...

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

scéna pri bazéne. -geniálne. a pre mňa highlight tohto snímku. komorná atmosféra, pozvolný sklz do absolútnej apatie a potom zasa naspäť. vynikajúci soundtrack. James Gang + Explosions in the Sky.

 (hodnocení, recenze)

uzasny film a skvela annasphia robb. co dodat?

6adrian6

6adrian6 (hodnocení, recenze)

Konecne film ktory zobrazuje skutocny zivot aky je a aky su ludia v nom.A plne suhlasim s pshimi ze v kazdom druhom filme su ludia bohaty,cool,bez starosti a nepoznaju ziadne problemy.Okrem toho v tomto filme su super herecke vykony ako aj samotny dej filmu.Davam 100% a dufam ze takychto filmov bude viac a viac.Vynikajuci film rozosmeje a zahreje.

Reklama

Reklama