Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Traja mladí ľudia Jason, Cassidy a Patrick sa náhodne stretnú na prípravnej škole. Neskôr sa ukáže, že stetnutie nebolo až tak náhodné. Všetci traja majú v hlave veľa plánov, ako zarobiť peniaze na stávkach "kto s kým" a okolo nich je veľa nevinných a naivných ľúdí, ktorých je škoda nevyužiť. 80 minút podvodov, zrád a zamotaných koncov môže začať. Skôr samostatný film, než voľné pokračovanie CRUEL INTENTIONS 2. Režíroval Scott Ziehl, ktorý vystriedal na režisérskej stoličke autora prvých dvoch dielov Rogera Kumbla. (fishki)

(více)

Recenze (102)

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlovám za styl svého komentu, ale "jaký film, takový komentář". Film, který kazí jméno velmi dobrému prvnímu dílu. Velice hloupoučká americká shitovina o odporných, povrchních mladých Američáncích. Pokud opravdu někde na světě existují "lidé" jako jsou tito, tak pevně doufám, že je nikdy nepokám a snad ani z dálky neuvidím. Po stránce filmařské primitivní a nenápadíté, tudíž ani ta mé hodnocení nespraví. Po celkem zábavném závěru jsem i dostal chuť přece jen tu jednu hvězdu poslat, ale nejde to. Sám sobě se divím, proč jsem se vůbec na něco takového koukal. A ještě, druhý díl jsem neviděl, takže na porovnání mám pouze tu výše zmiňovanou "jedničku". ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jason a Patrick patří k těm mladíkům, kterým žádná z dívek neodolá. Vrchovatě toho oba využívají na vysokoškolských kolejích, kde mají spoustu příležitostí jeden druhému ukázat, že je lepší. Zvlášť když jsou v sázce peníze, a nebo přízeň krásné Cassie. Jenže si oba začínají uvědomovat, že s čím kdo zachází, tím také může sejít... Naštěstí (a musím to zopakovat, naštěstí) trojka nemá s původním filmem (ani jeho nepovedeným pokračováním) - až na jednu zmíňku - vůbec nic společného. Tím se člověk alespoň trochu může odprostit od srovnávání, a brát tento film samostatně. Sice ani to jej do nějakých výšin filmového umění nepovznese, ale aspoň se kapku oddálí od hlubin odpadu. U sledování tohoto filmu jsem se nijak moc nebavil, z podstaty samotné jsem všechny podrazy víceméně čekal, takže mne ani závěrečný velepodraz z letargie nevytrhl. Po herecké stránce není filmu co vytknout (ale ani nijak moc chválit).. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +zábavné, zajímavé dějové zvraty, hudba -trošičku provařenější podrazy, jinak ok/// Po výborné jedničce a fantastické dvojce příchází trošku s větším odstupem trojka. A zase je koukatelná a to moc. Sice se znovu jedná o totéž jen s jinými herci, ale protože jsem tento díl viděl zhruba po 5 letech od toho předešlého, znovu jsem se vžil do příběhu a pěkně si ho vychutnával. V žánru by mohlo klidně být napsané Drama/ Thriller/ Erotický, protože o jiskřívé scény není nouze. Přesto to není moc přehnané a o klasické péčko se nejedná. Díky tomu, že je na koho koukat a scénář relativně drží pohromadě, nejedá se o vůbec špatný film. Snad jen zmíním, že po herecké stránce zaume Kerr Smith. Velmi nebezpečné známosti mohu díky tomuto kousku zařadit po pok nejlepších sérií podobného ražení./// Celkem 80%/// PS: nechápejte blbě, že se mi dvojka líbí nejvíc, viděl jsem jí první. ()

pp 

všechny recenze uživatele

Dva chlapíci, kteří už jsou znudění sexem jen tak, bez dobývání nových partnerek. Stejně znuděná intrikářka. Dvě hezké kočky s partnery, což z nich činí objekty velkého zájmu prvních třech osob. Co asi může následovat? V zájmu kontinuity s předchozími díly: zmatené sázky. První Velmi nebezpečné známosti nebyl špatný film. Tenhle už ano. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama