Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený odvar prvního dílu se může opřít leda o povedenou hudební složku, která ovšem byla - jak jinak - přejata z původního filmu. Zápletka je značně uhozená, a spíše by se hodila jako synopse do seriálu pro nenáročné teenegry. Všechno působí - přesně jak napsal tron - mdlým dojmem, chybí tomu drajv a bohužel i alespoň maličká šptka zábavnosti. Tím největším zklamáním je však absence někoho pěkného. Od béčkového pokračování kladně přijatého snímku jsem čekal něco více sexy. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Kumblovi Velmi nebezpečné známosti přenesly starý příběh do nové doby, trochu upravily, ale celkem zachovaly smysl a vše podstatné a přidaly velkou dávku sexuálního jiskření. Kvalitní herci odvedli dobrou práci a režisér také. Kumblovi Velmi nebezpečné známosti 2 naopak velmi obratně odstranily z příběhu vše podstatné, pečlivě potřely jakýkoliv intelektuální přesah, nastoupili herci 2-3 kategorie, díky nimž se nedostavilo ani to sexuální jiskření, ale jenom trapnost. Skutečně si nemohu vzpomenout na tak špatný herecký výkon, jako odvádí představitelka hlavní naivky. Konec je sice překvapivý, ale bohužel tomu vůbec nepřidá, spíše podtrhne předchozí. Hrůza! Největší záhadou pro mě zůstává fakt, že celkem kvalitní VNZ a velmi ubohé VNZ2 stvořil jeden a ten samý člověk. ()

Reklama

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

jcall2bad odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se stane záhadná věc, kdy režisér docela dobrého filmu natočí jeho pokračování a to skončí fiaskem. To, co první díl nabízel tento díl postrádá. Herci jsou vyloženě debilové. Jednička měla sexy zákeřnou protagonistku, dvojka ji nemá. Jednička měla jednoduchý děj a na nic zvláštního si nehrála, dvojka nám dává rádoby šokující odhalení nakonec a hraje si tak na něco víc, než čím kdy bude. Jako komedie to nakonec selhává úplně maximálně, protože humorného na tom taky nebylo nic. Když jsem to viděl poprvé, celkem se mi to zamlouvalo. Býval jsem to ale hlupák. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama