Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Endyis 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný nápad a film není špatně dělaný po hudební stránce, bohužel ostatní forma v tomto případě tak trochu přesahuje obsah, který kdyby se vylepšil v některých případech charismatičtějšími herci a hlavně vychytanějšími dialogy, mohl dopadnout výborně. Takhle to je na nějakých 40-50%, a to převážně díky soundtracku a vychytanému konci... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

zatraceně pohledné, vilné mladé dívky ve školních uniformách .. moc hezký pohled, ale hodnotit to jako film? - já to beru spíše, jakože to je natočeno jen pro takové malé potěšení našich zrakových orgánů .. ty odrostlý a věkem sešlý členky csfd mohou jen tiše závidět a hanět .. my co máme pochopení a umíme ocenit krásu, se alespoň na chvilku zasníme a usmějeme .. víc stejně udělat nemůžeme … ()

Reklama

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Pokleslá kvalita oproti celkem vkusně udělanému filmu pro mladé v podobě jedničky ... vůbec nevadí, že jde jen o TV film - to není omluva ... pokud už se měla kolem Velmi nebezpečných známostí dělat nějaká série, pak to mělo být poctivě ... nebo je tu ještě jedna možnost: nemělo to vzniknout vůbec!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama