Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

Frederika

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku skutečně nevím, jakou stranou stupnice hodnotit - odpad nebo geniální výtvor? Každopádně je to parodická komedie, jejíž scénář psal někdo na drogách a která stojí za shlédnutí. Mučení trvalou nebo dvoumetrového trpaslíka, který řeší problémy se ženskými jen tak někde neuvidíte. Herecké výkony za moc nestojí, kostýmy kupodivu zase tak špatné nejsou, a u titulků vám dojde, že jedivný národ, který tohle mohl stvořit, jsou skutečně jen Němci. ()

Reklama

PaTa.Freya 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie u které se člověk bude válet smíchy. Povedlo se jim tak dobře vybrat herce, že lepší už to snad ani nemohlo být. Moc nemusím filmy s dabingem, ale tady ten český sedí jak pr*el na hrnec. Dělá z toho ještě větší komedii než je v originále. Navrch opravdová Sněhurka jako Cosma Shiva Hagen se jen tak neokouká :) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bonus: komentář plus obrázky     Mě při hlášce Bílého Helgeho „ Tak hoďte do ohně Sněhurku!“ zaskočil kešu oříšek do dýchací trubice, lehce jsem zfialověl a kus filmu prochrčel... Ale nejen kvůli dobrým gagům mám tuhle sice blbounkou, ale místy docela vtipnou komedii, zařazenu v šuplíku Mít po ruce. Je to hlavně za HOLKY SE NEBIJOU ! Totiž, já byl mámou vychovaný jako rytíř (na bílém koni, jak jinak)... A za jednu etudu s prknem (na téma konkrétní problémy trpaslíků se ženami, které je dostaly do vyhnanství v chaloupce), bych rád udělil Zlatou desku - za geniální scénku s mravním přesahem. Šilhoun: „K čemu by mi byla kouzelná lampa? Můj problém je, že NEDOKÁŽU UHODIT ŽENSKOU, prostě to nedokážu!“ A tak ho celý jeho život ženské ponižovaly a tloukly, a on se tomu nemohl bránit. To, jak ho Sněhurka vyléčila, to mě upřímně dojalo. Tak dlouho Šilhouna schválně mlátila deskou do hlavy a posmívala se mu „Prohrál..! Prohráál... ! Prohrááál... !“ až ... BUM !!! Koupila pumelici a šla pod stůl... Hned bych jí dal pusu, kočce jedné černovlasé, dojemně obětavé :-) A Šilhoun výskal radostí „Kluci, já jsem praštil ženskou! To je úžasný! Dokázal jsem to !“ A já zase jednou dojetím brečel jako vůl... nad obětavostí Sněhurky, nad Šilhounem, i nad sebou... Ale teď už musím končit, jsem pozvaný k přátelům na večírek, budeme hrát zajímavé deskové hry. Na slepou bábu, Trpaslíku nezlob se!, ale nejvíc se těším na mnohem složitější hru: na Dvojitou hlavu... ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat dobrou parodii na klasickou pohádku je věc vskutku těžká a ne každý má tvůrčí potenciál dvojice Svěrák – Smoljak, která to geniálně dokázala s Dlouhým, Širokým a Bystro (vlastně Krátko) zrakým. Unterwaldův pokus postrádá inteligentní humor a je plný křečovitých vtípků a trapných hereckých výkonů. Nefunguje ani pokus o parodii na známé blockbustery v čele s Pánem prstenů. Je to primitivní „zábava“ pro lidi, kteří si vystačí opravdu s málem. U nás je pro tyto účely stvořen Kameňák, který je ale pořád o hodně horší než 7 trpaslíků. Úplně ale stačí se na DVD podívat na tříapůlminutový videoklip, který shrne vše podstatné, a film můžete klidně vynechat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama