Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

genetique 

všechny recenze uživatele

Určite sa táto magorina a primitivita dá pozrieť. Ako paródia na rozprávky to nebol zlý nápad, ktorý mal naviac, než len na ďalší úbohý pokus o znovuzrodenie žánru. Nemci sa o to určite nepostarajú. No ako rodinný film by som to určite neodporúčal. Pár dementných hlášok by rodičov s deťmi určite nepotešili. 55%. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak takúto uletenú vec môžu natočiť hádam len Nemci. Jedna hviezdička za nádhernú Snehulienku, ďalšia za chytľavé melódie a jednu ešte musím dať aj za taký milý detinský chechtavý humor. Na niektorých scénkach som sa fakt pobavil. Nebol to až taký trapas, aký som očakával. Celkom zaujímavý nápad. 55 % ()

Reklama

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

20.9. jsem se nechtěně uchýlila k masochistickým hrátkám a nechala se dobrovolně celých 95 minut mučit tímto skvostem německé kinematografie a protože jsem toho zřejmě neměla dost, poté jsem si pustila Blbý a ještě blbější o tom jak se potkali a můžu Vám hrdě říct, že kdybych tyhle dva filmy nepotkala já, tak by můj život nebyl o nic bohatší ani chudší, než je. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

mam uplne stejny nazor jako uzivatel heyda (timto se mu omlouvam za pouziti jeho komentu, ktery na 100% vystihuje muj nazor na tento rozhodne zajimavy filmovy pocin): Ale jo, byla to docela prča. Pár hlášek se fakt povedlo a když k tomu přičtu překrásnou prsatou Sněhurku, tak mi vychází 3 hvězdičky. :-D :-D ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná parodie na Sněhurku, vůbec mi u toho neutíkal čas, ale nakonec jsem to dokoukal do konce a DVD navždy uložil do šuplíku. Nechápu, jak někdo si může dovolit použít tento název a udělat z toho takhle hroznej film. Trpaslíci zde nejsou vůbec trpaslíky, ba co víc, dokonce jsou větší než já!!! Dále je zde příšerná, škaredá, protivná královna a nesympatická Sněhurka. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama