Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jděte se vycpat s tím hnusným spoilerováním v komentářích, je to v každém druhém komentu. Když už do komentu píšu něco, co prozrazuje děj, tak před to napíšu SPOILER. Díky! Každopádně varuju ty, co film ještě neviděli, nečíst si žádné kometáře, jinak se ochudí o fajn filmový zážitek. Já jsem naštěstí před filmem nic netušil a Reekera jsem si docela užil. Sice se film inspiroval u jednoho velmi povedeného ne o tolik let staršího hororu, ale díky tomu, že jsem nevěděl o co půjde a taky, že se během filmu moc nepídím po tom, co z toho nakonec bude a nevracím se v ději zpátky, jsem byl tímto hororem mile překvapen a hlavně konec ode mě dostává palec nahoru. Chvílemi jsem si sice říkal, co to má proboha znamenat, co je to za šíleného záporáka a místami mě to přišlo divné, ale nakonec jsem s filmem docela spokojený. S očekáváním jsem čekal, co z toho zamotaného a místy celkem šíleného děje vyleze, a jsem rád, že jsem se nakonec dočkal solidního konce. Tenhle typ filmů (hororů) mám opravdu rád. Navíc mě ve filmu mile překvapily a pobavily povedené humorné scény a hlášky, kterých tam bylo asi 5 nebo 6. No a Arielle Kebbel je naprosto skvělá. Možná ne jako herečka, ale já mám pro ni prostě slabost. Takže finální verdikt: Film si nezaslouží takové nízké honoceni. I když nápad to není úplně originální, tak zpracování i děj je jiný a mně se to líbilo. 65% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Až k závěrečné pointě jsem se rozhodoval mezi 3 a 4*.Pár věcí tu bylo fajn,pár ne.K dobrému lze přičíst hodně sympatické herce a popravdě i dost opravdu napínavých scén,kdy jsem chvílemi vážně ani nedýchal.K minusu pak určitě fakt divnou atmosféru,ještě podivnějšího "bubáka",ale především šíleně nelogické jednání všech postav.To bylo vážně neuvěřitelně bijící do očí,jak jednotlivé postavy musejí jen kvůli ději dělat tak pitomé rozhodnutí a chovat se jako naprostí dementi,že to až bralo dech a rozum.Ovšem co mě doslova a dopísmene nasralo a ve finále srazilo i mé hodnocení je pointa.Nechci tím naznačit,že byla hloupá,to vůbec ne a naopak,kdy tu nebyli určité okolnosti,byla by to naprosto osvěžující,šokující a bombastická pointa.Ta okolnost ovšem spočívá v tom,že ona pointa je prachsprostou kopií a krádeží z úplně jiného,perfektního snímku z roku 2003.Nechci jmenovat,to už udělali jiné komentáře,ale tak šíleně kopírující finále mě vážně naprosto vyvedlo z míry.Na půl cesty tak skutečně zůstalo někde na půl cesty a jeho závěrečné plagiátorství mu i přes občasné klady snímku zkrátka nemohu v žádném případě odpustit. ()

Reklama

Zayl odpad!

všechny recenze uživatele

Důvod, kvůli kterému téměř stojí vyhodit Reeker do koše a ujistit se, že navždy skončí pod sutinami odpadků, je neskutečná koncentrace kiksů, "cool hlášek", mladých herců a odkolorovaných filtrů s podivným záporákem. Nedá se svítit, špatné filmy se prostě čas od času objevují. Posledním hřebíčkem do rakve je pointa, která snad měla ospravedlnit tuto zrůdnost, namísto toho, si podepsala poslední soud. Marně jsem hledal alespoň jednu věc, kterou bych pochválil, byť jsem se snažil. Divím se, že někdo dokáže tento vykrádající paskvil natočit. Žádná zápletka, nesympatičtí herci, žádný gore fest, pitomý konec. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Teda, antistrašidelný horor, v němž je neviditelná, páchnoucí nestvůra, co svým vrtákem navrátí zrak slepci? No proč by ne :-) Pointu jsem odhadl už před půlkou filmu, páč podobný a dokonce i strašidelný horor jsem již viděl. (nebudu jmenovat, znalci ví) Jen mě na chvíli zmátnul ten beznohej chlapík v popelnici, kterej pak někam "utekl" :-) Co ten tam dělal... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Atmosféra 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: oblíbená Arielle Kebbel a někdo si řekne co tady dělá Michael Ironside, atmosféra je výborná, vše je tam kde má být (zvuky, stíny, světla, tma, žádný signál), a vše se obejde bez živého komparsu (recepční, pokojská apd.), herci hrají normálně, postavy se chovájí rozumně, závěr zachraňuje vše co napáchá druhá polovina snímku MÍNUS: právě druhá polovina, kde se začnou dít zvláštní, nijak nevysvětlitelné věci a podivná úmrtí, je tu několik věci, které působí rušivě (kam se poděl prodejce drog, který pronásleduje hlavní postavu? Proč skoro mrtví lidé žijí? Co se jim stalo?), postavy si mezi sebou moc o tom co se děje neřeknou a celá ta situace začíná trochu nudit, navíc slepý se chlubí tím, že sice nevidí, ale o to lépe slyší, tak proč když tam jedná postava 5 minut vyřvává, nikdo jí nepříjde na pomoc./// Shrnutí: Reeker mi dlouho unikal, přesto mám pocit, že jsem ho už viděl. Nebo alespoń ten závěr, který je zajímavý a spostu dílků do skládačky dává pěkně dohromady. Nechci spoilerovat, ani nebudu. Jen poradím, že by možná nebylo do věci si pustit konec. Bude vám to vše potom dávat větší smysl. A nebo se na film podivat po druhé. Atmosféra je slušná, takže by o zábavu mohlo být postaráno./// Celkem 68%/// ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno