Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna s rodinkou v autě je velmi slibná a diváka dobře naladí. Škoda, že se pak značně ubere na tempu a pořádné akce se dočkáme až v poslední třetině. Samotné herecké obsazení je takový klasický hororový průměr, jediná zajímavá postava je zde slepec. A i když je záporák dost divný, nebrání mi to udělit filmu 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej slasher kterej se na konci změní v něco co se mi teda už moc nelíbilo, ale to předtím byla poměrně paráda. Taková kalsická vyvražďovačka. drží si jakž takž atmosféru, má nesympatické herce, a jak jsem řekl neuvěřitelně divnej konec alá Dead end, jednou stačí. Teď půjdu do dvojky, i když mě asi už nemá čím překvapit. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Podivna kombinace humoru a horroru, ktera bohuzel funguje jen v nekolika malo pripadech. Pred deseti lety bych byl nadseny pointou, vysvetlujici predchozi nesmyslny dej, ale dnes jsem spis znudene zival. Kladem je pomerne zajimave stvarneni zaporaka, pritomnost slepce a starnouci Michael Ironside. V ramci soucasne slasherove produkce lehky nadprumer. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jak nečekané, u Reekera jsem se neuvěřitelně bavil. Tenhle zvláštní mix komedie a nadpřirozeného slasheru totiž už od začátku šlape na plyn, a jen v málo případech zbrzdí. Snímek nepostrádá sympatickou partu teenagerů postavenou tentokrát do hodně neobvyklých situací, klasické prostředí jako nekonečné pouštní silnice, osamělé benzínky a liduprázdné motely, a samozřejmě tajemného zabijáka s efektním nádobíčkem, co navíc nepochází z našeho světa. Triky jsou na tom malinko hůř, kor ten rozvlněný vzduch vypadá blbě, ale celkový nadhled (prolétnout oknem není zas taková prdel), vydařená atmosféra plus nečekaná pointa dělá z tohohle kousku nadprůměrný zážitek, jenž jsem z nějakého důvodu do dneška přehlížel. I proto jsem ochoten jeho hodnocení lehce přestřelit. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak špatné, jak sem si původně myslel. Dokonce první polovina filmu je opravdu atmosferická a myslím si, že se vcelku povedla. Bohužel později jakmile se rozjede ono už klasické krvavé divadélko na plné obrátky, jde celá atmosféra tam kde ani slunce nesvítí. Kladné body můžu ještě přičíst k originálně pojaté paní zubaté, které nelze odepřít snahu zaujmout svými hokuspokusy. Bohužel způsoby provedení všech nabídnutých smrtí jsou velmi laciné až amatérsky odbyté. Potěšila mě i postava slepce, který mě alespoň několikrát rozesmál. Závěr sice může ( a asi i má ) šokovat, ale jelikož jsem jej už viděl u jiných snímků, tak mě nechal více méně chladným, což ale není chyba filmu. I tak se jedná o koukatelnou vyvražďovačku, které s radostí udělím tři hvězdičky a kdyby si zachovala stejnou kvalitu z první půlky, mohlo jich být třeba i o něco víc. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama