Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Henk 

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora jsem si říkal,že mi to něco připomíná. Po deseti minutách jsem si říkal,že tohle už někde bylo. Po hodině dávám pauzu a štrachám v DVD, jestli to nemám dvakrát. Po konci si myslím,že jsem viděl i horší kreace na slavné předchůdce. Co ve filmu postrádám je gradace napětí(nikoli šílenství). Trochu mne rozhodilo,když odkráglovali hlavní hrdinku, ale ona to nakonec holka šikovná rozdejchala. No a konec byl docela slušnej. ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Musím po letech upravit svoje hodnocení. Tohle nebylo napínavé ani zajímavé, neměla jsem ani strach, jen jsem se celkem nudila. Hvězdičku dávám za důmyslné zakončení. Jinak je na tomto filmu všechno špatně. Od obsazení po kameru a zpracování. Pro příště už budu vědět, že další příště nebude, alespoň co se týká toho filmu. ()

Reklama

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Zařazení tohoto snímku bych přirovnal spíš k psycho-thrilleru až hororu, než jen k thrilleru. Když si představíte, že vás zavřou s dalšími devíti cizími lidmi do baráku, ze kterého může odejít jen jeden, tak nervičky trochu potečou. Herecké výkony nejsou nijak zvlášť oslňující, ale ani podprůměrné. Prostě ten průměr. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Manželé, kněz, policajt, tenistka, raper, návrhář, odsouzená a tanečnice jsou uvězněni v domě. Všichni byli uneseni. Jsou kýmsi vyzváni, aby začali hrát hru na jejímž konci zbude jen jeden z nich a ten získá 5. mil. Policista má jako jediný u sebe pistoli. Zpočátku ty zabití vypadají, jako nehody, nebo v afektu. Pak se to, ale slušně rozjede. Za každé krvavé divadlo dostanou přeživší více jídla a pití. I přes pomalejší začátek se vyplatí si počkat na závěr. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to bylo blbý! Já tyhle filmy o lidech zavřených v nějakých uzavřených prostorech mám moc rád, ale tohle bylo blbé až na půdu. 9 nesympatických lidí bez nějakého charakteru nebo něčeho, díky čemu by jim člověk fandil (na začátku celkem dobře vypadal kněz, ale ten se pak jenom zbytek filmu modlí nebo cituje něco z Bible... a ne, není to náboženský film), už od začátku je jasné, kdo přežije a kdo tu bude magor no.1, žádný pořádný zvrat tady nenastane, snad jen posledních 10 minut stojí za zmínku, i když magor no.1 působí spíš směšně. Konec zajímavý je, ale tak na rok 2005, stejný závěr už jsem u filmů tohohle typu už nejmíň jednou viděl. Celé to hlavně působí strašně odflákle, postavy jsou ploché a nepromyšlené a nějaké napětí a atmosféru aby člověk pohledal - tady totiž žádná není, snad kromě těch posledních 10 minut a i tak s nimi mám nějaký problém. 1* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama